suuper (1) mamie zrobilismy prezent. skorzystała z masażu relaksacyjnego i była... an. :( (1) Manicure z frenchem, za który płaci się 39 zł, był zrobiony na poziomie... klientka Pani Moniko, nowa klientka - Małgorzata (1) Dziś skorzystałam pierwszy raz z usług Pani Moniki i mam cudo balejaż.... Małgorzata
klientka - opinia (1) Dziękuję całemu personelowi za doprowadzenie mojej głowy do normalności.... klientka Eddie (1) Ponad 2 godziny spędzone pod "igłą" Jarka. Polecam tego artstę bo jest... Marek Rewelacyjne nowe SPA - polecam (1) O Spa dowiedziałam się od znajomej. Gabinet powstał niedawno więc wszystko... np KLASA SAMA W SOBIE (1) CO MAM DUZO PISAC, KTO MA WYCZUCIE STYLU SAM TAM TRAFI PREDZEJ CZY POZNIEJ :) KAROLLLA Tylko Elena tak potrafi :) (1) Jestem modelką, Elena już dużo razy malowała mnie, na sesje zdjeciowe... Sylwia Kotłowska Dawid - opinia (2) karnetY a WIEC SPRAWA DOTYCZY KARNETOW... MOZE I JEST TANI ALE PO PODZIELENIU... Dawid Zadowolony mąż i żona (1) Jestem bardzo zadowolona z nowej fryzury. Pan Krzysztof namówił mnie na... Beata zdecydowanie polecam:) (1) jestem stala klientka pani Magdy i nadal nia bede.nigdy mnie nie zawiodla w... ewelina polecam (1) Witam, jestem stałą klientką Ani (manicure i pedicure) i nigdy nie wyszłam z... Alina Polecam !!! (1) Super sprawa, kolesie znają się na rzeczy !!! pełen profesjonalizm Polecam... Nookie ok (1) to najlepszy salon w trójmieście! ala rewelacja (1) polecam ten salon wszystkim. to fajne miejsce, super uslugi, profesjonalna... ola emi - opinia (1) solarium jest bardzo dobre.luzka bardzo nowoczesne,personel super mily.nic... emi Zadowolona! ;D (1) Jestem bardzo zadowolona! Pełen profesjonalizm,bardzo sympatyczna... Caroline mega pozytyw!! (1) załamana poszukiwaniami krawcowej, trafiłam do Kaszmiru:D i nie żałuję:)... Ewi Mistrzostwo świata (1) Właśnie wróciłam od Radka. Pierwszy fryzjer, który mnie zrozumiał. Trafne... Iza Zdecydowanie polecam ! (1) Trafiłam po raz pierwszy do p. Romana - to jest trzeci fryzjer, który podjął... lunap