TRAGEDIA!!!!! (1) LAMPY WOGOLE NIE OPALAJA.... JESTEM OSOBA PODATNA NA LAMPY A TE NIC.... ;/... ZAUFANA profesjonalnie (1) wykonałam dwa małe tatuaże i jestem jak najbardziej zadowolona. nie mam... makkaresh Rewelacja (1) Wiele pisać chyba nie muszę. Zarówno obsługa - indywidualne podejście do... Mila
Maniek - opinia (1) Naprawdę warto przyjść zobaczyć i zostać stałym klijętem :) Pozdrawiam. Maniek Rewelacja (1) Warto iść!!! POLECAM... Iza Miejska Farma Pieknosci (1) Witam jestem stala klientka i musze przyznac iz dawno nie spotkalam sie z... stala klientka Indywidualne podejście (1) Indywidualne podejście do klientki, żadna suknia się nie powtarza. Wojtek Superrrr! (1) Od niedawna jest klientką Alternanative ale w drugim salonie na... Natalia Gorąco polecam! (1) Od paru miesięcy chodzę do Alternative na Grunwaldzką do centrum... Inka POLECAM !!! (1) Właśnie zakończyłam kurację wyszczuplającą w salonie Bailine. Jak wszyscy, do... Ewa ID 4111 Hmm, chyba pomyłka (1) Jedyny salon w którym na pytania o możliwość dobrania jakiegoś elementu... Rafał warto (1) Strzygłam tam moja trzyletnią córeczkę. Rewelacja-zdjecia z pierwszego dnia... miki Roman!You are the best!!! (1) Nie będę się zbytnio rozpisywać...powiem krótko-warto zaufać Romanowi,jest... Kulka Super (1) Polecam, miła fachowa obsługa, pomoc w dobraniu koloru oraz porady odnośnie... Kasia Jest git (1) Jeśli chodzi o męskie strzyżenie to przede wszystkim Paweł, może ewentualnie... Blady Teraz mam bardzo ładne włoski (1) Polecam wszystkim paniom. Miła i profesjonalna obsługa :) Po wielu nieudanych... Ania super solarium (1) polecam wszystkim . artur Rozczarowana (1) W salonu Beauty trafiłam przypadkowo. Na wystawie zobaczyłam swoja wymarzona... Beata Jak dla mnie rewelacja! : ) (1) Jestem stałą klientką Państwa Lademanów. Uważam, że są profesjonalistami w... Sonia Wesołowska Wspaniały relaks z manicurem w tle (1) Wykonywałam w gabinecie manicure i korekcję brwi. Lakier na paznokciach bez... dziewczynka