Omijajcie ten sklep z daleka (1) Sklep nie wywiązał się z zamówienia na szycie garnituru. Beata Po raz pierwszy i nie raz ostatni (1) Wczoraj byłam po raz pierwszy w salonie, jestem bardzo zadowolona z obsługi.... marta fach w reku, ale kiepsko ze zrozumieniem prostych słow (1) Byłam u Pani Marty, która była bardzo miła, uśmiechnięta, zyczliwa, cały czas... Ania
Monia - opinia (1) Bardzo polecam wszystkim ten zakład,Magda jest super fryzjerką i super... Monia Profesjonalnie (1) Oddałam do przerobienia dość nietypową sukienkę wieczorową, ale pani krawcowa... Ania jak najbardziej polecam!! (1) Mieszkam w Warszawie i szczerze powiem, że nie jestem zadowolona z tutejszych... Olcia POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Czytając opinię poniżej, po prostu się zbulwersowałam! Sądzę, że dodała ją po... ZADOWOLONA STAŁA KLIENTKA POLECAM (1) Jestem stałą klientką od ponad dwóch lat, polcem wszystkim, profesjonalna i... Sylwiątko SALON GODNY POLECENIA (1) KORZYSTAM KILKA MIESIĘCY Z RÓŻNYCH I WIELU ZABIEGÓW, STRACIŁAM KILKA... KASIA solarium - stojące (1) od kilku lat jestem zwolenniczką "łóżek pionowych", nie tylko ze względów... gonia upięcie (1) Przejdę od razu do rzeczy poprosiłam p. Anię (podczas rozm tel prosilam o... rozczarowana klientka Polecam, ale... (1) ... wszystko zależy na kogo z obsługi traficie. Wysoka blondynka jest... Karolina Moja opinia (1) Cudowna osobowość Pani Agnieszki umila czas spedzony na upiekszaniu swoich... Marloon SUUUPER!!! (1) Łukasz jesteś mistrzem tatuażu!!! Atmosfera super, do tego pełen... GosiaBiedronka Naprewde super (1) Jedyny fryzjer gdzie moge usiasc i powiedziec: tnij. mam pelne zaufanie. Polecam Marecki Polecam (1) Profesjonalnie,miło i sympatycznie.Zawsze byłam zadowolona,a włosy odżyły po... Basia przed ślubem nie polecam! (1) Mimo, że na czesanie byłam umówiona ok. m-ca wcześniej, był problem z... awier Negatyw. (1) A ja niestety nie jestem zadowolony. alicja87655 Polecam salon!!!!!!!!!!!!!! (1) Salon polecila mi kolezana z pracy farbowala sobie wlosy i strzygla sie u... Zadowolona kientka Jupi ;** (1) zaczęło się od Guinot.. Potem chciałam zobaczyć jak wygląda, jaki jest... K@milaa