Bardzo polecam (1) Korzystam z usług kosmetycznych i jestem z nich bardzo zadowolona,miła i... Aga Pani Anetka (1) Na wizytę do Alternative wybrałam się ,z uwagi na dużą ilość pozytywnych... beniula TRAGEDIA!! NIE POLECAM!! (2) Zachęcona dobrymi opiniami na portalu Trójmiasto, stwierdziłam, że odwiedzę... Madlena
Gorąco polecam, to Mistrzyni fryzjerstwa !!! (1) Witam serdecznie! Jestem stałą klientką Pani Lucynki i za każdym razem... Anecia Lekceważenie klienta (2) Niestety nie skorzystałam z usługi, nie miałam tej szansy,bowiem nie... AA Pełen Profesjonalizm! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług salonu Abacosun Gdańsk, w styczniu zaczęłam... Magdalena ania - opinia (1) nigdy nie piszę komentarzy, ale nigdy nie byłam tak zadowolona jak po wyjściu... ania Najlepiej (1) Skorzystałam z usług Tego salonu i goraco polecam.Obsługa bardzo miła, suknie... Barbara SUPER (1) Chodze na brwi do Allure i jestem bardzo zadowolona Zawsze mialam dobre brwi... Agnieeszkaa same +++++++ ;) (1) Nie trzeba duuużo pisać! Uważam, że jeśli ktoś posiada talent oraz chęci to... Sylwia krystyna Wajda - bajecznie (1) Pani Agnieszka to doskonała kosmetyczna z powołaniem. Wspaniały masaż i... Krysi POLECAM (1) kolejna skuteczna cegiełka do realizacji marzeń - Polecam ! Natalia IP 1995 100% zadowolenia (1) Ufam Panu Tomkowi calkowicie i mimo, ze zmienil u mnie wszystko - kolor... Edyta mikrodermabrazja (1) Koleżanka poleciła mi salon, skorzystałam z pakietu zabieów mikrodermabrazji... anma hawana wrzeszcz (1) nowa hawana jak i stara we wrzeszczu jest fantastyczna. mila obsluga nie duze... mac Ektra (1) cudowny klimat, można odpocząć super rolki to chyba pomyłka! (1) Panie Patricia i Monika chyba pomyliły salony... Pani Ewa nawet podczas... Joanna zawsze zadowolona (1) jestem bardzo zadowolona z Pani Basi. Byłam u niej dwa razy , pierwszy raz... Martyna Ja po prostu kocham się ;) (1) Odkąd p. Roman zrobił porządek z moimi włosami wreszcie czuję się sobą.... Aśka kurs masaz tajski, indonezyjski, tajskimi stemplami ziolowymi, tajski masaz stop gdansk warszawa (1) Serdecznie zapraszamy na kolejne, cykliczne warsztaty masaży z Azji... massagewarsaw