to jest art (1) Polecam salon Dariusza Degowskiego :))) Do salonu trawiłam z polecenia... fabrice zdecydowanie polecam :) (1) Super klimat, można się odstresować. Właścicielka bardzo, bardzo miła. Widać,... Kasia REWELACJA!!! (1) Świetny salon...nowoczesny i nowatorski styl.Bardzo podoba mi sposób wyboru... Kama
Super (1) Odwiedziłam salon po raz pierwszy - fryzjera i kosmetyczkę i jestem pewna, że... Grażyna hawana nowa!!!! (1) uczeszczam tam od kad powstalo to solarium wczesniej chodzilam na to starsze... POLECAM kurs wizażu (1) Skorzystałam z oferty szkoleniowej p.Anny Biel i jestem bardzo zadowolona z... Danuta Sokolnicka zadowolona klientka (1) zadowolona klientka klientka Super (1) Pełen profesjonalim. Jestem w 100% zadowolony z jakości obsługi jak i z... Michał wspaniały Dzień Matki (1) Dostałam od syna zaproszenie na zabiegi w Państwa Klinice. Chciałam bardzo... Hanna Gorąco polecam (1) Salon jest świetny... gorąco polecam wszystkim kobietą do skorzystania z... Ania Polecam gorąco! (1) Dziś skorzystałam z zabiegu u Pani Agnieszki. Jest to najlepsze miejsce,... Sylwia rewelacja!!! (1) Skorzystałam z usług salonu pierwszy raz i z pewnością będę stałą klientką.... Magda Polecam (1) Również zadziwia mnie pierwsza, tak bardzo niepochlebna, opinia . Z cala... Magda Mówisz - Masz. Zadowolony klient. (1) Pozwolę sobie nie zgodzić się i to wręcz stanowczo z poprzednia opinią.... Maciek L Rewelka! (1) Nie ma co dużo pisać. Rewelacja! Polecam wszystkim serdecznie! Luźna, miła... Maciek pełny profesjonalizm (1) Zdecydowanie nie zgadzam się z poprzednią opinią. Niektórym klientom po... Magdalena Głombiowska POLECAM :-) (1) Jak to zazwyczaj bywa pierwsza wizyta u " nowego" fryzjera budzi obawy i... Ania Przyjemnie i profesjonalnie. (1) Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu.Przemiłe i profesjonalne... Wioletta Bach Gorąco polecam (1) Do pani Kasi przyjeżdżam z Gdyni,bo warto!Dbałość o... hania super (1) cala historia z moim tatuazem zaczela sie od rozmowy z kolezankami z pracy i... niunia962