Pełen Profesjonalizm ! :) (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Państwa Lademann.Polecam wszystkim... Magdalena Wszystko w jak najlepszym... (1) Paznokcie zrobione perfekcyjnie i mimo, że nie szaleję wcale a wcale, bo... Monika nie polecam ! (1) Gorąco odradzam ten zakład, byłam tam ponieważ otrzymałam talon na 200 zł,... Wera
Polecam! (1) Wybrałam zabieg mikrodermabrazji ponieważ moja buzia była przesuszona po... Anita Z. Polecam ! (1) Pani Ola jest naprawdę godna polecenia. Duże doświadczenie, perfekcjonizm,... RenataL POLECAM! (2) Z czystym sumieniem mogę polecić Studio Zdrowia i Urody Rolletic. Ceny... ula polecam (3) wszystko pieknie ,tylko uważam,że ceny są najwyższe w trójmieście.Pani... kasia POLECAM WSZYSTKIM W 100% (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Przyszłam do sklepu z rozmiarem 75D,a... Kamisia REWELACJA! (1) Panią Elenę poleciła mi znajoma z pracy. Wspominała, że Pani Elena jest... Majka strzał w 10 !!!!!!!!!! (1) Szukałam fryzjera, a trafiłam do kosmetyczki, rewelacyjna obsługa, przyjazny... kachna Polecam!!!! (1) Rok temu w czerwcu urodziłam drugie dzieciątko i postanowiłam po porodzie... Sylwia Kot SUPER PAZNOKCIE! 100% ZADOWOLENIA! (1) Polecam pania Julie. Robi sliczne pazurki i pyszna kawe :) na pewno wrocę nie... Agnieszka nareszcie bez jo-jo (1) Kiedy trafiłam do salonu chodziło mi przede wszystkim o zredukowanie wagi i... Małgorzata, dyrektor projektów makijaż okolicznościowy (1) Na makijaż zdecydowałam się pierwszy raz, mimo że z usług studia korzystałam... Emilia z Gdyni Gabi (1) Super- polecam wszystkim. Gabi od dziś już będę stała klientką (1) jestem dosc wymagajaca klientka tzn wiem czego oczekuje po swojej fryzurze i... EWA gizmo - opinia (1) Dziś niestety byłam w tym salonie po raz pierwszy i ostatni. Pani Gabrysia od... gizmo REWELACJA!!!! (1) Jako biegacz miałem okazje być obsługiwany przez ekipę Dr Massage po 47 Biegu... Marix Re (1) Kochana przedmowczyni, zapewne kupilas pędzelek za mniej niż 30 zł, nie miej... Majka Miło i fachowo (1) Długotrwała praca przy biurku, mimo tego, że taki stary jeszcze nie jestem... Olek