:) (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Zabiegi kosmetyczne połączone z... GRażyna Brawo! (1) Dwie bardzo miłe panie! Doskonałe profesjonalistki! Wlaścicielka dba o... mira OK (1) Miły salon,dobra obsługa .świetny zabieg .Polecam Anulka
OLA (1) Super kreatywne fryzjerki, miła atmosfera... Polecam P. Iwonke :) Ola Agnieszka - opinia (1) Jednym slowem rewelacja Agnieszka SALON GODNY POLECENIA (1) Jestem pod wielkim wrażeniem. Super fryzjerki - fruzura idealna. Paznokcie... karla Zarzycki Darek - opinia (1) Wybierając studio kierowałem sie opiniami internautów i się nie zawiodłem!!!... Zarzycki Darek w koncu BIOLINE w Trójmiescie! (1) Witam. Moi drodzy! W końcu udało mi się znaleźć salon, w którym jest moja... karolina PO PROSTU BOSKO! (1) Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGĘ POLECIĆ TEN ZAKŁAD I PANIĄ ELĘ. OD KILKU LAT JESTEM... S.S. Szeroki wybór rozmiarów (1) Przemiła i profesjonalna obsługa, w przymierzalni można spędzić pół godziny,... Kinga ;) (1) Odwiedziłam salon już drugi raz. Pierwszy zabieg z jakiego wtedy skorzystałam... Ewelina Rewelacja (1) Super miejsce, byłam tam juz dwukrotnie ostatnim razem kładłam również farbę... Marta Ładniutka fryzura (1) Miła,sympatyczna i rozmowna Osóbka :) Pasemka wyszly super(drobniutkie na... Angelika Very Happy (1) Powiekszylam sobie usta tu i jestem bardzo zadowolona,,, sa bardzo naturalne... Magdalena Gratulacje za efekty, klimat i obsługę! Same szóstki (2) Przyznaję, że byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego typu zabiegów.... Ewelina Fantastyczna !!!! (1) Z czystym sumieniem moge polecic Pania Elzbiete , jest naprawde swietna... Dorota Aleksandra - opinia (1) rewelacja!!!!!!!!! klimat świetny fryzjerzy profesjonalni których uwielbiam... Aleksandra FRYZJER - ARTYSTA (1) Pan Tomek jest przemiłym człowiekiem i profesjonalnym fryzjerem.Zdecydowanie... MIROSŁAWA dziwnie sie poczułam... (2) Chciałam zobaczyć jaki nowy salon otworzyli w mojej okolicy. Jak przysłam... zaskoczona kinia i dominika - opinia (1) ...dziewczyny sa naprawde bardzo sympatyczne i mile. maja jednak prawo byc... kinia i dominika