coś się zmieniło (1) Korzystałam z usług tego salonu kilkakrotnie, zazwyczaj wychodząc albo bardzo... klientka Paznokcie żelowe (1) Miła obsłua, dokładność i duży wybór wzorów.Na pewno będę korzystać z usług... Pata DOSKONALA WSPOLPRACA (1) makijaz ktory wykonala Pani Elena byl dlugotrwaly,trafnie zostala dobrana... Marta
WSPANIALY EFEKT PRACY PANI ELENY (1) skorzystalam z uslugi pani Eleny po raz pierwszy,ale na pewno nie... Marta poprostu robi to co lubi ;) (1) nic dodać nic ująć :) dobra fryzjerka którą można polecić, dziewczyna robi to... ana ZAWSZE ZADOWOLONA. POLE AM !!! (1) Jako stala klientka Pani Moniki moge smialo powiedziec ze kto odwiedzi salon... KAMILA 78 Fryzurka:) (1) Z usługi Pani Moniki skorzystałam po raz pierwszy i nie ostatni , jestem... Karolina z Gdyni Stylista (1) Polecam usługi wykonane przez panią Magdę.Swietny stylista,bardzo dobry... Anna MÓJ TATUAŻ PRZESZEDŁ MOJE OCZEKIWANIA:-) (1) TATUAŻ WYKONANY PRZEZ ADASIA PRZESZEDŁ MOJE OCZEKIWANIA----MÓJ "LEW" JEST... AŃDZIA Polecam (1) Byłam pierwszy raz w salonie Milenium i jestem bardzo zadowolona. Dziewczyny... justyna Po Raz Kolejny DZIĘKUJĘ !!! (1) ...za atmosferę, rady i cudowną fryzurkę bo nożyczki w rączkach właścicielki... Emi Uwaga !!! (1) W tym salonie sterylizacja narzędzi to jakaś pomyłka, narzedzia od pedicuru... oszukana Odradzam (1) Odradzam z korzystania z usług tego salonu. Zostałam obcięta krzywo. Prosiłam... Marta DZISIAJ BYLO EKSKLUZYWNIE (1) Niedawno napisalam krytyczne uwagi , dzisiaj musze barzdo mocno pochwalic.... joanna witt TRAGEDIA !!! NIGDY WIĘCEJ !!!! (2) NIE SZYJCIE TAM NIC!!! Macie dużo czasu i chce się Wam pilnować pracownic? to... Były nieazadowolony klient odp.tylko dla młodych?? (1) witam,nie bardzo rozumiem skad takowa opinia,to ze personel nie jest jeszcze... kkaga2 POLECAM!!! (1) Gorąco polecam! Profesjonalne wykonanie zabiegów, miła i przyjazna atmosfera,... Ala Relaks i Przyjemność w pelnym znaczeniu tego słowa! (1) Byłam w wielu salonach,sama kształce sie na kierunku kosmetycznym wiec moje... Katarzyna elfik (1) Zrobiłam tatuaż u Pana Adama -moj elfik jest cudowny.Pan Adam jest mistrzem... Grażyna REWELACJA (1) Wlasnie dzisiaj bylam tam pierwszy raz. Szczerze, to wstapilam calkiem... olcik