Gorąco polecam (1) ...jeden masaż Pani Katarzyny zastępuję mi co najmniej dwa dni urlopu, pełen... AlicjaG polecam ! (1) polecam , szczególnie panią Monikę i Krysię :) obie doradzą klientce tak,... lenka88 Rewelacja (1) Profesjonalizm w każdym calu!!! Nic dodać nic ująć. Tatuaż jest... Ania
polecam!!!!!!!!!!! (1) Pani Magda jest przesympatyczną osobą i bardzo dobrą fryzjerką. trafiłam do... ania polecem (1) korzystałem wielokrotnie z usług różnych instytutów odnowy biologicznej więc... julian Iwona (1) Polecam każdemu Naprawdę profesjonalny zakład.Polecam wszystkim tym, którzy... Iwona Gorąco polecam. (1) KORZYSTAŁAM Z MASAŻU BAŃKĄ CHIŃSKĄ.PANI DOROTA WYKONUJĄCA MASAŻ JEST MIŁA... PATRYCJA Bardzo dobra pracownia (1) Polecam gorąco p.Mirka - mam naturalne czarne włosy i robię u niego blond,... Edka :) (1) Fakt, że Szymon jest świetnym fryzjerem nie podlega dla mnie wątpliwości od... Mirka Marta - opinia (1) Jestem osobą bardzo wymagającą i długo zastanawiałam się nad wizytą w tym... Marta opinia (1) Wszystkich, którzy jeszcze zastanawiają się nad wyborem gabinetu... Iza Wizja i profesjonalne doradztwo! (1) Pani Marita robi świetny i trwały makijaż. Z uwagą dobiera kolory i... Aga D wyszłam zadowolona (1) Pani Sylwia robi naprawdę śliczne i twarzowe fryzury :) Już po raz kolejny... zagnywacz POLECAM (1) Swietni fryzjerzy, kreatywni a jednoczesnie wyczuwajacy gust klientki.... Agnieszka REWELACJA!!!! (1) W sobotę odbyl sie tam wieczor panienski mojej kolezanki i bylo... iza.poznan Z pasją... (1) Fachowcy spełniają nasze oczekiwania inni mniej, a reszta w ogóle. Pani... Anula Rewelacja!! BARDZO POLECAM (1) Profesjonalna, sympatyczna i bardzo dokładna! Rzęsy, które miały mi się... Anna Fryzjerska Porażka!!! (1) Jestem kolejną niezadowolona klientką, której Pani Malwina spaliła włosy,... anna30 Zdecydowanie POLECAM (1) Kilkakrotnie skorzystałem z usług Pani Kasi. Zdecydowanie POLECAM. Stosunek... Sylwester Fryzura ślubna (1) Po tym jak nie spodobal mi sie probny makijaz bylam pelna obaw o fyzure,... Iza