fryzura ślubna (1) W ostatni weekend sierpnia Pani Karolina czesała mnie do ślubu. Fryzura... Ula Stanowczo odradzam! (1) Z polecenia kolezanki, która ma ładnie obcięte włoski udałam się do tego... Paulina NIE POLECAM, A RACZEJ ODRADZAM WSZYSTKIM !!!!!!!!! (2) En vogue, na ul.Grynwaldzkiej - NIE polecam!!!!!!!!!!!!! Nie mam pojęcia... marta
super!!!!!! (1) korzystałam z tego salonu juz kilka razy i za każdym razem jestem zadowolona.... zadowolona zdecdydowanie polecam (1) zrobiłam sobie dzis w studiu tatuaż, jestem zachwycona, wyszedł pięknie,... karolina Polecam!! (1) Wszystkim osobom, którzy cenią profesjonalizm i fajną atmosferę, polecam... Kasia Super (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu i pod ciągłym wrażeniem... Hania Świetne ścięcie:) (1) Wspaniała wyobraźnia i kreatywność Pana Damiana sprawiła mi i moim włosom... Zadowolona klientka opinia (1) a mnie nie podpasowalo.fatalnie mi wystrzepiono wlosy chociaz zaznaczylam ze... zamojska tylko dla mlodych (1) wydaje mi sie ze salon nastawiony jest tylko na mlodych... kamifer Pełen Profesjonalizm ! :) (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Państwa Lademann.Polecam wszystkim... Magdalena Wszystko w jak najlepszym... (1) Paznokcie zrobione perfekcyjnie i mimo, że nie szaleję wcale a wcale, bo... Monika nie polecam ! (1) Gorąco odradzam ten zakład, byłam tam ponieważ otrzymałam talon na 200 zł,... Wera Polecam! (1) Wybrałam zabieg mikrodermabrazji ponieważ moja buzia była przesuszona po... Anita Z. Polecam ! (1) Pani Ola jest naprawdę godna polecenia. Duże doświadczenie, perfekcjonizm,... RenataL POLECAM! (2) Z czystym sumieniem mogę polecić Studio Zdrowia i Urody Rolletic. Ceny... ula polecam (3) wszystko pieknie ,tylko uważam,że ceny są najwyższe w trójmieście.Pani... kasia POLECAM WSZYSTKIM W 100% (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Przyszłam do sklepu z rozmiarem 75D,a... Kamisia REWELACJA! (1) Panią Elenę poleciła mi znajoma z pracy. Wspominała, że Pani Elena jest... Majka strzał w 10 !!!!!!!!!! (1) Szukałam fryzjera, a trafiłam do kosmetyczki, rewelacyjna obsługa, przyjazny... kachna