Po Raz Kolejny DZIĘKUJĘ !!! (1) ...za atmosferę, rady i cudowną fryzurkę bo nożyczki w rączkach właścicielki... Emi Uwaga !!! (1) W tym salonie sterylizacja narzędzi to jakaś pomyłka, narzedzia od pedicuru... oszukana Odradzam (1) Odradzam z korzystania z usług tego salonu. Zostałam obcięta krzywo. Prosiłam... Marta
DZISIAJ BYLO EKSKLUZYWNIE (1) Niedawno napisalam krytyczne uwagi , dzisiaj musze barzdo mocno pochwalic.... joanna witt TRAGEDIA !!! NIGDY WIĘCEJ !!!! (2) NIE SZYJCIE TAM NIC!!! Macie dużo czasu i chce się Wam pilnować pracownic? to... Były nieazadowolony klient odp.tylko dla młodych?? (1) witam,nie bardzo rozumiem skad takowa opinia,to ze personel nie jest jeszcze... kkaga2 POLECAM!!! (1) Gorąco polecam! Profesjonalne wykonanie zabiegów, miła i przyjazna atmosfera,... Ala Relaks i Przyjemność w pelnym znaczeniu tego słowa! (1) Byłam w wielu salonach,sama kształce sie na kierunku kosmetycznym wiec moje... Katarzyna elfik (1) Zrobiłam tatuaż u Pana Adama -moj elfik jest cudowny.Pan Adam jest mistrzem... Grażyna REWELACJA (1) Wlasnie dzisiaj bylam tam pierwszy raz. Szczerze, to wstapilam calkiem... olcik Cóż za obsługa!!!! (1) Nie mam nic do firmy Bartek, ale obsługa w tym sklepie to porażka.Panie w... annt Ania - opinia (1) W salonie byłam po raz pierwszy... Obsługa symapatyczna. Przyszłam do salonu... Ania Piekne rzesy za przystepne pieniadze. (1) Moja ocena salonu jest wysoka I zasluzona. Pani kosmetyczka robila mi rzesy I... Agnieszka 23 superowa obsluga (1) polecam danka fryzura na zyczenie (1) Kazda dziewczyna marzy o pieknej fryzurze w dniu swojego slubu.Pan Roman... HANIA Relaks, relaks, relaks.. (1) Nie zwykłam do wystawiania opinii, natomiast to spa zasługuje na najwyższe... Czesława Kownacka REWELACJA (1) Bardzo kreatywni fryzjerzy, duża dokładność i indywidualne podejście do... Monika Taaaak, uwielbiam ten salonik!!!!! (1) Witajcie, i przybywajcie do p.Macieja!!!!! Od ponad 6 lat jestem stałą... Gruba Salon na 6+ (1) Jestem stałą klientką Pani Moniki. Jej pracę oceniam wzorowo!!! Podejście,... Kasia Zawsze zadowolona. (1) Jestem klientką Salonu" Milenium" od początku jego istnienia i jestem... Kamilla