Bez 2 zdań super!!! (1) nowa w salonie jako klientka ale doświadczona jeśli chodzi o ilość... Oksana Aga - opinia (1) Super atmosfera, ceny przystępne, wykonanie usług świetne. Aż szkoda stamtąd... Aga Super śliczne pazurki (1) Jak najbardziej polecam ten salon,bynajmniej wypróbowałam tam paznokcie u p.... Karolina
POLECAM POLECAM POLECAM!!!! (1) Jeśli nadal poszukujecie swojej idealnej i profesjonalnej kosmetyczki to... Klaudia Wow! (1) Wow - to odpowiednie słowo aby opisać zachwyt mojego męża i gości weselnych:)... Agnieszka Ocena na szóstkę (1) Kobieta jest niesamowita, robi dokładnie, frenche są naturalne, z każdych... Gosia Dobrze jest! (1) Obsługa bardzo uczynna i pomocna, acz nienachalna, za co duży plus. Wybór... pfff Gorąco polecam! (1) Jestem zachwycona efektem pracy Pani Ani. Zarówno jakością usługi... Mila BAJKA!!!!!!!!! (1) Dziewczyny to jest salon który nie powinien być omijany obojętnie!!!... Weronika GABINET GODNY POLECENIA. (1) Mila i kompetentna obsluga, przystepne ceny, zabiegi w relaksujacej... Monika Fiechtner niezmiennie moj ulubiony gabinet (1) JEstem stalym klientem, od czasu keidy powstal ten gabinet. Niezrownana... MAgda Niesamowicie (1) Byłam dzisiaj w tym salonie z polecenia przyjaciółki, która strzygła się u... Kinga Piękny french (1) Wielokrotnie robiłam paznokcie w różnych salonach, ale dopiero w tym... zadowolona Polecam gorąco (1) Salon, pomimo niewielkiej przestrzeni, jest naprawdę świetny! Obsługa... Aga Mistrzostwo:) (1) To była moja trzecia wizyta w salonie D. Degowskiego, ale pierwszy raz... Anna CF Dajcie sobie spokój (1) Po pierwsze: drogo Po drugie: gdy proszę, żeby pani obcięła mi włosy w... Dagmara Mistrzyni (1) Rzęsy u Eleny przedłużam regularnie od maja. Początkowo przez około pół roku... KMK super!!! (1) Bardzo profesjonalna obsługa i jakość usług, wspaniały relaks. Polecam Panią... Julia SUPER! (1) Jestem zachwycona tym salonem, suknie super ale przde wszystkim SUPER!!!!!!... pobrasita@buziaczek.pl OBSŁUGA DO WYMIANY (1) Nikomu nie polaceam korzystania z tego salonu. na wstępie przywitała nas... pobrasita