bogusia - opinia (1) Bylam kilkakrotnie klientką gabinetu. Jestem bardzo zadowolna z... bogusia Gorąco polecam (1) Zdecydowanie polecam! Pierwszy raz byłam w salonie będąc w wysokiej ciąży.... Ninera Szczerze polecam (1) Bywałam wielu fryzjerów- i ciągle ścinano mnie podobnie, ponieważ z moimi... Magda
POLECAM! (1) jak najbardziej polecam, super podejście do klienta, świetne tatuaże, czysty... ksm91 Asia- opinia (1) Z usług salonu Afromagia korzystam juz od co najmniej 4 miesięcy. Jestem... Asia J.S. Paznokcie żelowe- REWELACJA (1) Jestem bardzo zadowolona z usług pani Agnieszki. Nie tylko skorzystałam z jak... Agnieszka X - opinia (1) gorąco polecam! X kolejna opinia, uzupełnienie (1) Po poprzedniej wizycie rozważałam zmianę salonu kosmetycznego z powodu zmian... Narnijka Super (3) Atmosfera bardzo przyjemna, wyczerpujące odpowiedzi na ewentualne pytania,... gonia0206 POLECAM (1) Umówiłam się tydzień przez zabiegiem i nie było problemu aby dostosować dzień... zadowolona Tak polecam!!! (1) Jestem zachwycona!!! Piękne paznokcie zrobione u profesjonalistki :)... Karla Tomek - opinia (1) Jestem zwykłym mężczyzną.Może do nietypowe dla faceta ale chciałem spróbować... Tomek Agata - opinia (1) WIDAĆ EFEKTY!!!!!!!!!Z wielu form poprawy wyglądu korzystałam i z marnym... Agata Pełen profesjonalizm (1) Korzstając z usług fryzjerskich w tym salonie obok miłej atmosfery otrzymać... OLAS lucyna budzinska - opinia (2) u alicji jest super obsluga fachowa kozystam z salonu od ok.roku nigdy nie... lucyna budzinska zadowolona (1) CHODZE DO TEGO SALONU REGULARNIE OBSŁUGA JEST NA NAJWYZSZYM POZIOMIE .MAM... IWONA WACHOWIAK naprawde warto odwiedzic! (2) Jestem stala klientka,od wielu lat salon prezentuje niezmienna jakosc... wierna klientka Spróbujesz a zostaniesz stałym klientem (1) Byłem ostatnio ok 2lat temu ,dziś przydatkiem odwiedziłem i jestem pod... motocyklista warto odwiedzić (2) Bylam zaskoczona ilością ciuszków jaką zobaczyłam. Myślałam że w tak ważnym... Agata Polecam Wszystkim !!! (1) Polecam Wszystkim Panią Agatę. Miła,uśmiechnięta,z indywidualnym podejściem... Piaggio