Magdalena Wróbel - opinia (1) Beata to profesjonalistka. Jak się za coś zabiera to jest to starannie... Magdalena Wróbel Więcej nie skorzystam z usług w tym salonie (1) Ostatnio skorzystałam z usług salonu po raz kolejny. Na miejscu okazało się,... Karolina Manicure,solarium (1) Byłam w tym salonie drugi raz, pierwszy raz zrobiłam manicure a drugim razem... Aneta
gorąco polecam (1) pazurki są bardzo ładnie i profesjonalnie wykonane, polecam ann426 odradzam! (1) Nie polecam. Mały gabinet bez klimatu.Zabieg wykonany w dużym pośpiechu.Nie... Ania M. Wspaniały salon i rewelacyjni fryzjerzy (1) Chodzę do salonów także w galerii bałtyckiej i na morenę jak mi pasuje. Nie... Barbara Ziemińska Godne polecenia pod każdym względem (2) Miła atmosfera, świetna organizacja pracy, doskonała kompetentna obsługa,... Elżbieta M. Super (1) Polecam wszystkim.Bardzo miła obsługa. Kasia zabieg termolipo (1) Super zabieg na ujędrnianie skóry.Efekty niesamowite.Polecam a do tego mają... Kasia REWELACJA (1) Profesjonalna obsługa. Panie fryzjerki potrafią doradzić zarówno fryzurę jak... zadowolona klientka CENA !! (2) Obsługa bardzo miła, ale pani "szefowa" skasowała 60 zł za 2 centymetrowe... magda STANOWCZO ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!! (1) umówiłam się do p. Andrzeja i w związku z tym czekałam na swój termin ponad... k. pedicure (1) Relaks, odprężenie i poczucie zrobienia czegoś dla siebie. Naprawdę bardzo... WT tak sobie (1) nie wiem czym się tam zachwycać.normalnie a do tego wcale nie tak... dorota JAK NAJBARDZIEJ POLECAM ! (1) O salonie dowiedziałam się od kolegi,który jest stałym klientem Pani Izy i... Aldonka polecam (1) powiem tak: solarium niczego sobie, lozka nowoczesnie, ceny tez ok, ale jedna... Ola Super!!!:) (1) Miła i przyjemna atmosfera, masaż bardzo profesjonalny , chyba dotąd... Mareckigo super masazyk, relaksik w 100% (1) Miła atmosfera, super masazyk !!! POLECAM WSZYSTKIM !!! madziunia nie ryzykujesz - nie żyjesz (1) Nie zdarzyło mi się jeszcze, abym wyszła tak zadowolna od fryzjera! Świetna... emi POLECAM (1) Pierwszy raz korzystałam z usług pani Moniki i przyznam, że jestem bardzo... Natalia