:))) (1) a ja polecam morene!! dziewczyny sa bardzo mile i gadatliwe:)) bardzo milo... NIEZAPOMINAJKA Polecam (1) W końcu ktoś zaoferował profesjonalne zabiegi na Erriccsonie. Zdecydowanie... o_n_a Super salon ;) (1) Byłam kilkakrotnie klientką Pana Andrzeja i jego "ekipy" :) Za każdym razem... Marta
zniesmaczona (2) Korzystałam parę razy z jednej z usług i niestety jestem kompletnie... Klientka juvena (1) To jedyny sklep w trómieście gdzie można się kompleksowo dobrze ubrać. Miła,... mira Gorącą polecam (1) Jestem stałą klientką od początku istnienia zakładu. Moja fryzura ulega... Iza Pierwszy raz - SUPER (1) Byłem wczoraj pierwszy raz i powiem że jestem mile zaskoczony.Profesjonalna... DAWID Bailine - to jest to! (1) Z Beiline spotkalam ponad rok temu.Chcialam tylko zgubic moja duza... Barbara ID 3864 duzo taniej! (1) Wozki duzo taniej niz gdzie indziej.Nie dosyc,ze wozek byl tanszy o 200 zl... zadowolona Jestem zadowolona, polecam. (1) Pani Monika to bardzo sympatyczna, rozmowna osoba, która wie co robi :)... Gosia Kreatywność (1) Wybrałam salon po przeczytaniu pozytywnych opinii w internecie.Po raz... Ania Ewa M. - opinia (1) Odwiedziłam gabinet Cosmedique już kilkakrotnie i z czystym sumieniem gorąco... Ewa M. Wszystkim leniuchom gorąco polecam :-) (1) Nie męczę się, leżę. Odpoczywam lecz ubrania stają się za duże! Fałdy... ID4340 jest fajnie (1) byłam tu dzisiaj po raz pierwszy i choć zazwyczaj cięzko mi jest się... beata fajne ciuchy (1) nowa właścicielka zadbała o porządek i dba o nową dostawę naprawdę ładnej... Magda Bez rewelacji (1) Skorzystałam z usług tegoż salonu i muszę powiedzieć że spodziewałam się... zawiedziona Serdecznie polecam!!! (1) Bardzo fajne miejsce, schludne, czyste i nowoczesne. Miła atmosfera,... Ola jestem zachwycona (2) jestem zachwycona profesjonalnością salonu. Pełna kompleksowość , super... Anna Polecam na fantastyczny pedicure (1) Korzystałam z usług tych Pań jeszcze na ul. Do Studzienki, w Exlusive Nails... Marysia Pełna profesja ! (1) Studio z klimatem , pachnąco i miło ! Można wyciszyć się i zrelaksować... stała klientka