malowanie brwii. (4) Generalnie w tym temacie jestem zielona :D Kompletnie nie ogarniam jak... Calineczka21321 kostium kąpielowy dla amazonki - gdzie kupię? (3) gdzie kupię strój kąpielowy dla amazonki? Znacie sprawdzone miejsca w... kalarepka GDZIE KUPIĆ KOSTIUM KĄPIELOWY TAK DO 100 (2) Możecie polecić jakiś sklep. SandraS
Paznokcie żelowe HELP ! Polecajcie u kogo mogę zrobić !!! (3) Cześć dziewczyny ! Pilnie potrzebuję jakiegoś namiaru albo namiarów na... Kaśka Jaki krem na przebarwienia (4) jaki krem na przebarwienia skory polecacie,cos co naprawde podziala.plamy... mała ciezarowka opalanie natryskowe (2) Jeśli któraś z Was korzystała z opalania natryskowego, jest zadowolona i może... anaasa masaż ajuwerdyjski (1) ktoś poleci jakieś fajne miejsce w 3city??????????był ktoś? jak było? kfiat Wychodzące druty z biustonosza (25) dziewczyny,nie wiem czemu wyłażą,raniąc mi często skórę,piorę je w specjalnie... ania Paznokietki (3) Poszukuje pani , któta zrobiłaby mi paznokcie akrylowe ładnie i nie drogo .... Werka fryzjer ŻABIANKA (2) kogo polecacie poza salonem Thomas..? mdm Ray ban Wayfarer (1) Witam wiecie gdzie można w Gdańsku kupić okulary Ray ban Wayfarer... Daniel buty do klubu latem (2) Drogie Panie, czy sądzicie czy w tak słoneczny dzień jak dziś wypada iść do... ??? nnt.dekoloryzacja- jaki fryzjer w Pruszczu? (1) czy któraś z was robiła dekoloryzację u fryzjera w Pruszczu lub okolicy?... nelka krawcowa poszukiwana - skrócenie jeansów z zachowaniem szwu (6) szukam profesjonalistki, z gdanska która obetnie moje przydługie jeansy i... goniau Sprzedaż ciuszków (3) Gdzie oprócz Allegro mogłabym jeszcze wystawić ciuszki? Mam pełno ciuchów w... Osa Styl retro (1) Hej wam! Mam pytanie; czy niebieska koronkowa sukienka trochę przed kolano... olivia Wygładzanie zmarszczek masażem twarzy. (2) Czy któraś z Was stosowała taki masaż i czy to naprawdę działa? Alik legginsy gdzie dobre gatunkowo? (1) takie zeby z tylka nie zjezdzaly:) mamaalanka paznokcie hybrydowe (1) Cześć, Czy ktoś może polecić mi kosmetyczkę do zrobienia pazokci hybrydowych... kacha Pazurki - ślubny french . Polecicie kogoś kto ładnie robi i w rozsądnej cenie? (1) Czesc :) ! Szukam kogos kto robi ladne i w rozsadnej cenie paznokcie.... Kasiek