konsultantka avon (2) .. prosze powiedzcie czy jest jeszcze zapotrezbowanie na te produkty ? czy... kla szukam fryzjerki na 13-tego (2) jak w temacie :-) chodzi mi o uczesanie dobieranego rzencia baleyage - chłodny odcień - szukam dobrego fryzjera (2) Chodzi mi konkretnie o belayage, tonacja chłodna,, ale nie siwy, ani nie... andzior
gdzie znajdę fryzjera ? (4) właśnie się przeprowadziłam chcę wybrać się do fryzjera, gdzie znajdę dobrego... oleka fryzjer i kosmetyczka w rozsadnej cenie (3) szukam fryzjera głównie do podcinania grzywki i końcówek włosów i kosmetyczki... kasienkalaw gdzie można kupić tańsze spodnie/marynarkę? (5) i nie chodzi mi o lumpeksy. Czy macie drogie Panie jakieś sprawdzone mniejsze... mamba23 od kiedy wyprzedaże? (3) Kobiety! Od kiedy zaczynają się wyprzedaże? Niestety nie ma czasu chodzić... mjot24 problem z cellulitem (13) Problem na nadchodzace upaly to cellulit. Jak sobie z tym radzic? Co... cellulit gdzie kupię takie kolczyki? (3) http://img856.imageshack.us/img856/561/89ku.jpg Uploaded with ImageShack.us nocny-marek Tradzik rozowaty, ktos z tym walczyl? (3) Kuracja antybiotykami nie pomogla,masci i wszelakie kremy tez nie... kacha1 Kiedy otwarcie Mohito na Matarnii (2) Czy ktoś zna termin otwarcia sklepu Mohito na Matarnii . Dziekuje i pozdrawiam. Mysza szukam sklepu z kurtkami hi tec (5) tak jak w tytule szukam sklepu, gdzie moge znalezc kurtki tej firmy.... o. Fartuch kucharski- gdzie kupię? (6) Czy wiecie gdzie w Trójmieście można kupić fartuch? Banana jak często kupujecie ubrania (4) czy tylko na przecenach czy podazacie za trendami? ciekwaa Szukam osoby sprawdzonej od paznokci w Pruszczu :) (3) Szukam osoby robiącej żel lub akryl ,ale taka naprawdę z polecenia żeby nie... Matyldaa makijarz pernamentny??gdzie zrobic dokladnie (1) witam jak w temacie gdzie zrobie ładne brwi pernamentne?kto ma sprawdzone... pata222 Bigus&Smarz (10) Orientuje się ktoś ile kosztuje strzyżenie damskie z modelowaniem w Salonie... ona Wybierlanie zębów w Gdańsku laserowo - co i jak... (2) Hej Chciałbym się dowiedzieć od Was czegoś na temat wybielania zębów laserowo... agaa132 Ratunkowy fryzjer Gdynia (3) Proszę pomóżcie...podpowiedzcie gdzie w gdyni jest dobry fryzjer/salon... IwonkaGdy makijaz pernamentny (3) Czy ktoś był modelem w szkole black tiger gdynia witomino chodzi o makijaz... strach