wymiana/sprzedaż ubrań po raz kolejny (45) Już kilka razy na tym forum powstawał wątek w którym była mowa o... Agatta Krawcowa/Krawiec (1) Proszę doradźcie mi dobrą / dobrego krawcową / krawca najlepiej w centrum... misio konsultantka Avon Gdańsk - Zakoniczyn - szukam (10) Szukam konsultatnki Avonu z Zakoniczyna dokładnie z dzielnicy 5 Wzgórz,... Polcia
czarna długa suknia z rozcięciami na ramiączkach - porada (2) mam długą czarną sukienkę na ramiaczkach, sukienka ma tiulowe wstawki w tali... Wiktoria29 fryzjerka Ania (1) D.dobry, czy ktoś ma kontakt do fryzjerki Ani z salonu Creative? Już tam nie... pluto lumpeksy dla mężczyzn w Gdańsku (2) Witam Panie Czy orientujecie się może gdzie w Gdańsku można znaleźć jakieś... tintin Pedicure w niedziele? (2) Dziewczyny, Gdzie w 3city zrobie pedicure z frenchem akrylowym ? Pozdrawiam Olka Stroje kąpielowe (3) Dziewczyny gdzie można kupić fajny strój kąpielowy jednoczęściowy? Polećcie... plazowiczanka Sprawdzona kosmetyczka z duzym doswiadczeniem ? zabiegi na twarz (3) Witam, poszukuję sprawdzonej kosmetyczki w Trojmiescie lub okolicach (chociaż... anna24 fake plugi - gdzie dostanę? (1) Witam, czy ktoś z was wie, gdzie w Gdańsku dostanę fałszywe tunele,... Marta Ciucholand (1) Dziewczyny piszcie gdzie są fajne sklepy z odzieża używaną na przymorzu i w... Anka bluzka z wąsami (2) cześć Dziewczyny, Gdzie w Gdańsku kupię fajną koszulkę z wąsami na 164... kacha farbowanie butów - gdzie? (1) Cześć , Gdzie w trójmieście można zafarbować buty skórzane? Kameleon... kacha Fryzjer Daria & Dorota czy Bigus&Smarz - strzyżenie, kogo wybrać? (8) Jaki salon bardziej polecacie - chodzi o strzyżenie i do kogo się zapisywać w... kama pytanie do fryzjerki lub kogos kto ma tez wlosy puszace sie mocno (5) Witam mam wlosy krecone sklone do puszenia sie.. niestety. Jesli nie uzyje... emiska Paznokcie Przymorze szukam (13) dziewczyny gdzie na Przymorzu zrobie fajnie paznokcie żelowe lub akrylowe,... mańka Alles bielizna - gdzie kupię? (2) Moze ktos wie czy w Gdansku sa sklepy z bielizna alles? Ale nie chodzi mi o... mTm kazimierz dolny, puławy i okolice- ktoś krozystał z usług kosmetyczki i fryzjera? (2) moze ktos stamtąd pochodzi, jeździ tam na wakacje bądź po prosti zna i może... Wiktoria29 Solarium (1) Polećcie proszę naprawdę dobre solarium natryskowe w Rumi :) Jestem w tym... Joanna jakie dodatki to tej sukienki (4) jak w temacie - chodzi o kontrast w kolorze np limonkowym... Agata85