Fryzjer Gosia ul. Tysiąclecia Gdańsk - proszę o opinie (11) Witam, jak w temacie. Czy warto iść na farbowanie i strzyżenie. Bardzo proszę... ola Gdzie kupię takie cudo? (4) Poszukuję lakierów do paznokci SORAYA. Ten co mam służył mi 5 lat i już... z problemem :) Szukam dobrej kosmetyczki (3) Gdzie w Gdansku a najlepiej w rejonie Zaspy, przymorza iśc do kosmetyczki?... user_137692801367
Bello (4) Ile kosztuje strzyżenie z modelowaniem w Bello na Obłużu? aska Gdzie kupię spodnie a'la skóra czarne? (1) okolice gdańska Monia brafiterka (7) czy wiecie gdzie mozna dobrać sobie fajny biustonosz, najlepiej przez... mama 40+ Wejherowo-lumpeksy (1) dziewczyny czy w Wejherowie są fajne lumpeksy z ciuchami na wagę??? jak są... anka fryzjer i kosmetyczka w Bojanie (4) od niedawna mieszkam w Bojanie. Czy ktoś może mi polecić fryzjerkę oraz dobrą... katrin jakie dodatki (5) planuję kupić tę sukienkę... Małami opinie o zakladzie fryzjerskim STYL (1) j.w co sadzicie o tym zakładzie na pomorskiej na zabiance, szefową jest tam... mona Sukienka Katarzyny Błażejewskiej na triathlonie (2) Dziewczyny! Czy wiecie może co to za sukienka, którą miała Katarzyna... ania Odsysanie - LIPOSUKCJA (1) Czy któraś z Was poddała się Liposukcji w trójmieście? Czy możecie polecić... ala FRYZJER OSOWA (10) Jakiś czas mieszkam już na Osowej, ale jeszcze nie korzystałam tu z usług... grecja88 paragon z reserved (3) pomocy pliss potrzebuję paragon z reserved na bluzę za 69,99 kupiłam... Aneta_ krawcowa dobra poszukiwana (1) poszukuję dobrej krawcowej z Gdyni Kasia Piercing (1) Witam! Czy orientuje się może ktoś, gdzie na terenie Trójmiasta mogłabym... confused zdarte obcasy - gdzie estetycznie naprawie? (5) Szewców w 3city wielu, ale majstersztyków to już nie. Takich którzy poza... skowroniasta kto korzysta z usług fryzjerskich w domu ? (1) Kobietki korzystacie z usług fryzjer z dojazdem do domu ,ja mieszkam we... Magda jakie dodatki do czarnej długiej sukienki z rozcięciami?prosba o poradę (10) mam długą czarną sukienkę na ramiaczkach, sukienka ma tiulowe wstawki w tali... Wiktoria29 Stylistę-fryzjera Sopot lub Gdynia (4) Witam, poszukuję stylistę - fryzjera do metamorfozy włosów :) Czuję że... Morela