Makijaż permanentny Pruszcz Gdański (4) Witam.Chciałabym zrobic sobie makijaż brwi lecz niewiem gdzie.Słyszałam dobre... Lena Vacu opinie (1) Mam pytanie pomogło wam to? Ile chodzilysvie i czy byłyście zadowolone? Czy... ewa ziaja pro (23) hey ktos moze uzywał tegokosmetyku-ziaja kwas 35% zamierzam go kupić i... bazylia
szukam fryzjerki, kiedyś pracowała w salonie Dima w gdyni na abrahama (8) na imie ma Marta, dłuzsze rudawe włosy. Salon jest zlikwidowany. Czy ktoś zna... kas NAJLEPSZA TRWAŁA W TRÓJMIEŚCIE! (3) Szukam sprawdzonego fryzjera, który robi świetną trwałą. Nie chcę zniszczyć... Ada Poszukuje torebki - listonoszki Versace (6) Wiecie gdzie mizna dostac w miare normalnej cenie? Jedna dziewczyna chciala... :-) EyeLiner (5) Dziewczyny! Bardzo proszę o polecenie dobrego i niedrogiego eyelinera (kolor... osa przekłuwanie uszu - gdzie na Oruni Górnej? (1) podobno na Oruni Górnej jest gabinet kosmetyczny, gdzie przekłuwają uszy na... Salambo fryzjer (1) czy znacie dobry zakład fryzjerski na ulicy miętowej na dąbrowej. Proszę o... pati torebka Tchibo - widział ktoś stacjonarnie? (3) o taką tylko czarną https://www.tchibo.pl/torba-na-ramie-p400041368.html... wiola1 Salon ALICJA - proszę o opinie. (2) Witam Was ! Była któraś w salonie ALICJA na ul. Partyzantów na makijażu... Aniołki gdzie w gdansku dostane buty BADURA? (10) w okolo same ccc, daichmany, albo sportowe a tej firmy buty gdzie bym mogla... **emi paznokcie żelowe (tipsy) gdzie tanio i dobrze?? (1) proszę poleicić mi jakiś salon bądz osobę gdzie robią fajne pazurki??... kasiaioliwka kogo polecacie z vintage osowa? (5) nigdy tam nie byłam a dobre słuchy chodzą o tym salonie fryzjerskim...... włoska ecco biom - czyszczenie? (1) mam takie dla córy w kolorze fioletu.. do tej pory byłam zadowolona z butów... Dagi Gdzie tanio i dobrze można wstrzyknąć botox - proszę o opinie. (1) czy ktoś korzystał z trendmed-u? są gabinety z Gdańska, Sopotu, macie jakieś... Katarzyna-Kat żel do paznokci (1) gdzie jutro dostanę? (Gdańsk) JA gdzie kupię perfumy oryginalne niedrogo (5) Oprócz Super Pharm oni mają mały asortyment ja poszukuję konkretnego zapachu Monia pedicure hybrydowy (4) Witam kochane podpowiedzcie mi proszę jak lub ile kosztuje ściągnięcie... Pokemonka Szukam dobrej kosmetyczki - okolice Chełmu (4) Szukam dobrej kosmetyczki w okolicach Chełmu, głównie zależy mi na depilacji... Ola