solarium w Bojanie/Kielnie (2) czy możecie polecić i gdzie najlepiej od czasu do czasu udac się podłapać... viola ile kosztuje farbowanie włosów w salonie? (10) Tak średnio :-] Włosy półdługie, gęste, razem ze strzyżeniem. miranda Kozaki ocieplane (2) Mam kozaki na szpilce, skórzane ocieplane w środku. U góry widać że w środku... Paula
Sklep z odzieżą używaną/lumpex - gdzie? (1) Witam, gdzie w Trójmieście jest dobry sklep z odzieżą używaną? Taki w któym... Andrea Co sądzicie o trwałej depilacji? (12) Opłaca się wydawać tyle kasy żeby mieć spokój z codziennym goleniem nóg?... Majka:) revitalash (4) Mam pytanie do Pań które używaja odżywki do rzęs REVITALASH jakie są... ania Brwi depilacja + henna - gdzie ? (7) Dziewczyny szukam dobrej kosmetyczki w Sopocie lub w pobliżu .Dzięki :))) pati Szukam konsultantki AVON z Oruni Górnej (3) Chciała bym mieć stały dostęp do katalogów Avonu bo dotychczasowy mi się... dominika PRACOWNIA FRYZJERSKA MAX GDYNIA LEGIONÓW (2) wiecie może jakie ceny są w tym salonie? opinie mają bd jak z cenami? chodzi... mm Studio tatuażu - Gdynia (5) Hej. Polecacie jakieś studio tatuażu w Gdyni (najlepiej w centrum), gdzie... osa rzęsy metodą 1:1 (11) Czy ktoś mógłby z czystym sercem polecić kogoś kto dobrze przedłuża rzęsy... gagaton Przedłużanie włosów... (8) Chodzi mi o doczepianie na takie silikonowe krążki ( nie wiem jak się to... nascimento przedłużanie włosów-gdzie w Gdańsku? (2) Naszedł mnie taki kaprys przedłużenia sobie włosów.W związku z tym mam... sy Gdzie w Trojmiescie kupie skarpetki damskie (6) Gdzie w Trójmieście kupie skarpetki damskie? Gdzie bedzie duży wybór... futuremym fryzjer en vogue wrzeszcz i Pani Halina - proszę o opinie. (4) Zastanawiam się, żeby skorzystać z usług fryzjerskich tej Pani, ma super... Kasia Przeróbka/zmniejszanie kurtek skórzanych - gdzie w Gdańsku? (1) Hej Dziewczyny , orientujecie się może gdzie mogę zmniejszyć kurtkę skórzaną... Lena Czym depilowac ? (10) Witam . Drogie Panie mam nastepujacy problem , moje nogi sa straszne wrażliwe... mama gdzie zrobię ładne paznokcie akryl/żel w okolicach Gd.Ujeścisko? (1) dziewczyny, potrzebuję na sobotę więc mało czasu, napiszcie czy macie jakieś... ja:) Manicure hybrydowy - gdzie najtaniej kupic zestaw??? (4) Dziewczyny, gdzie najtaniej kupie zestaw do manicure hybrydowego? Sa jakies... mama Gdzie w 3mieście można kupić air maxy 90? (3) Gdzie jest w trójmieście jest sklep w którym mogłabym kupić air maxy 90?... Magda99