Super fryzjer w Gdyni - gdzie? (7) Czy ktos moze polecic jakiegos dobrego fryzjera w Gdyni? Po lecie,ciazy i... Agata laserowe usuwanie blizn - proszę o opinie. (1) mam pytanie czy ktos korzystal z uslug w klinice kurban w gdansku zabiegi... user_13780564366 POMOCY!!! Kosmetyczka poparzyła mi powieki woskiem:( (29) Witam Drogie panie potrzebuje pomocy :( Wczoraj byłam u kosmetyczki na... lol
Krem na noc doradzicie? (2) Hej! Mam 32 lata i cere mieszana ze sklonnoscia do przesuszania i wypryskow.... Kryska skrócenie cholewki (1) witam czy ktoś może orientuje się gdzie w Gdańsku można skrócić cholewkę... aga Poszukuję -RZĘSY niedrogo (19) Witam serdecznie . Poszukuję Pani któri przedłuża rzęsy metodą 1;1... asia Co sądzicie o tych kozakach? (12) Fajne? Warto?... Zoska Paznokcie żelowe jak usunac?? (5) Witam, mam takie śmieszne pytanie...a mianowicie gdzie mogę zdjąc paznokcie... Agnieszka Gdzie kupię w Gdańsku pastę wybielającą Email Diamant? (5) Szukałam w wielu aptekach i niema nigdzie;( user_137693314872 Poszukiwany Fryzjer, Wrzeszcz, Dobrze i nie drogo !!! (5) Potrzebuję pomocy. Szukam fryzjera, który doprowadziłby moje włosy do ładu za... Adzia poszukuje fryzjerki z salonu Dorota w Klifie - Pani Ewy (1) czy ktoś wie gdzi pracuje teraz fryzjerka z salonu Dorota - Pani Ewa? do... anp woskowanie bikini (brazylijskie) Rumia? Reda? Wejherowo? (10) Hej możecie polecić jakiś salon wykonujący ww. zabieg. Do tej pory... carmelasoprano KLAUDIA - PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW - proszę o namiar. (5) Hej, poszukuje namiaru do Klaudii, która przedłuża włosy, paznokcie ;p... Basia Czy ktoś widział tą spódniczkę w H&M? POSZUKUJĘ. (8) Jak w temacie. Potrzebuję na weekend, ale w Rumi nie ma, czy ktoś je gdzieś... Ona23 SUKIENKI (1) Czy macie godną polecenia krawcową chodzi o uszycie sukienki wieczorowej ,,,i... MKMK Rozlewnia perfum - gdzie w Gdańsku? (1) Czy wie ktoś gdzie w Gdańsku znajduje się rozlewnia perfum? gabcia25 gdzie przekuję uszy dziecku? (4) Witam mieszkam w Rumi i chciałabym przekuć uszy 7 miesięcznej córeczce . Może... karolkarumia ręczna maszyna do szycia - Czy możecie polecić jakąś dobrą, sprawdzoną? (1) Chciałabym kupić ręczną maszynę do szycia, kiedyś miałam ale po kilku razach... lenka makijaż - jakie trendy? (3) co jest modne w tym karnawale? czy na bal kolorowy brokat na oczach i krwista... Mo___ Gdzie można kupić ładny gorset? (2) Witajcie drogie Panie, Chciałabym kupić ładny gorset, jednak nie za bardzo... minnie