Wietrzenie szafy !!!! RUMIA. Termin 9/10 listopad (55) Dziewczyny, byłybyście chętne na wymiankę ciuchową i nie tylko?... MamaMarty Komis odzieży damskiej Rumia, Gdynia - gdzie? (1) Dziewczyny orientujecie się czy jest gdzieś komis odzieży damskiej? Kiedyś... julik wieszak na torebke (1) Dziewczyny czy któraś widziała oprócz allegro,w sklepie stacjonarnym na... Mela
Fryzjer gdzie? (1) Witam Czy polecacie jakiegoś fryzjera w okolicach Gdynia centrum, Orłowo,... fryzjer Szewc - czy wytarte zapiętki w adidasach opłaca się naprawiać? (1) Czy wytarte zapiętki w adidasach opłaca sie naprawiac ile to kosztuje... ja Salon Urody Maska-Orunia Górna - proszę o opinie. (8) Witajcie, czy ktoś z Was korzystał z usług fryzjerskich w ww salonie na... Karolina SZUKAM SPRAWDZONEJ PANI KTÓRA PRZEDŁUŻA WŁOSY !!!! (9) WITAM Czy któraś z Was przedłużała sobie włoski?szukam sprawdzonej Pani... pomorzankaAnka plamy na ubraniach (2) Po wyjeciu ubran z pralki,na jasnych rzeczach zostają tłuste plamy.Wymyłam... zanka73 lokówka stożkowa (2) Hej. Czy posiadacie taką lokówkę jak w tytule. Jakie są Wasze opinie. Czy... pola Do Pań przedłużających włosy : ) (6) Szukam kogoś kto przedłuży Mi włosy . Miałam przedłużane raz na ringi i... agusskaze szukam kosmetyczki (6) szukam fajnego i nie drogiego salonu kosmetycznego okolice Chełm, Stare... Hania Rozstępy i cellulit :( (8) Witajcie, Potrzebuje waszych opiń, jakie kremy są dobre na celulit i... Paaulinaa_ Selgros (4) Witam serdecznie ;) Jestem z Rumi, chciałabym pojechać do Selgrosa do... Asia fryzjer (1) czy ktoś wie gdzie pracuje teraz fryzjer p.tomek niedawno pracował na... klientka kurtka eko skóra (2) laski czy chodzi się jeszcze w nich czy to przeżytek? ja dermatolog - kosmetolog? (6) Dziewczyny, czy możecie polecic jakiegos dermatologa, kosmetologa który... lucy WÓJCIK W C.H.Riviera - czy ktoś był?? (4) Hej, czy Wójcik oferuje jakiś rabat z okazji otwarcia?? Angelika poszukuje dobrej fryzjerki (15) Czy mozecie mi polecic profesjonalną fryzjerke z doswiadczeniem? koniecznie z... baa fryzjer męski zaspa/wrzeszcz (2) szukam dobrego(niedrogiego) fryzjera na wyżej wymienionych dzielnicach kamil apart-biżu (7) czy kupujecie bizuterie w aparcie? jestescie zadowolone? a moze polecacie... asia