Rozstępy i cellulit :(

Witajcie,
Potrzebuje waszych opiń, jakie kremy są dobre na celulit i rozstępy??
Nie stać mnie na kilka zabiegów np: mikrodermabrazji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rozstepy i celulit :(

Na rozstępy dieta, ćwiczenia i serum ziaja rebuild, najlepsze z kosmetyków antycellulitowych, ewentualnie chińskie bańki.

Rozstępy, niestety mało da się zrobić :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

rozstępy to efekt kiepskiej elastyczności skóry,a cellulit niewłaściwej przemiany materii i odkładania się zanieczyszczeń w organizmie, więc rozwiązanie jest proste, ćwiczyć!,ograniczyć spożywanie przetworzonej żywności i pić coś na oczyszczenie. ja natrafiłam na jakimś forum dla kobiet opinie dziewczyn, które w tym celu piją herbatki herbapolu figura forever z kolagenem i antyoksydantami, może i to pomoże. a co do kosmetyków to dobrze sobie zrobić samemu piling z -fusów po kawie, no i ta ziaja rebuild też jest dobrym kremem, dobrze ujędrnia skórę.

Niestety nic z tym tak naprawdę nie da się zrobić.

Ojjjj duzo da sie zrobic. Moje nogi wygladaly okropnie. Zalamana bylam kompletnie. Zaczelam szukac i czytac i sprawdzac po sobie. Bardzo pomogly mi masaze. Codziennie rano i wieczorem masaz. Kosmetyki antycellulitowe. Zero papierosow!!!Zero kawy. Guam 3 razy w tygodniu. Wizyty w gabinecie kosmetycznym na drenaz limfatyczny, pompy itp. I przede wszystkim zaczelam sie ruszac. Codziennie 45minut. Czasem dluzej.
Poprawa nog niesamowita. Nawet moj TZ zauwazyl :) tak wiec powodzenia i wytrwalosci. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja walkę z cellulitem rozpoczynałam od różnego rodzaju kremów, maści etc.- masa pieniędzy, a efekty zerowe. Skorzystałam z pomocy fizjoterapeutki- masaż bańką, drenaż limfatyczny, kleiła mi też kolorowe plastry dla utrzymania efektów, do tego dała kilka prostych ćwiczeń do wykonywania w domu na wzmocnienie mięśni, ale też poradziła na bolący kręgosłup. Po ok.10zabiegach efekty były niesamowite-polecam.
Jeśli ktoś jest zainteresowany namiarami, podam na priv.
mój meil: kamma.kowalska@op.pl

Ja robilam bańke chińska + masaz w salonie masazu w gdansku na ul.korzennej. Bolalo jak jasna ch... ale bylo warto , uspokoje was boli 2-3 masaze.. Teraz mam nogi jedrne, cellulit prawie niewidoczny. P.Malgosia ma zlote ręce. I jeszcze jedno, trwa to 50-60 min i kosztuje 75 zl polecam tel 58/301-88-99

U mnie też bańka plus masaż zdziałały cuda, różnica ogromna-nogi wyszczuplały, skóra jędrna, prawie zero cellulitu. Polecam panią Kasię, dojeżdża do domu więc to bardzo komfortowe,bierze 60zł/50min, tel.514876168

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (108 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (13 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...

gdzie depilacja laserowa?? (111 odpowiedzi)

Hej znacie jakis doby salon gdzie robia depilacje laserem diodowym w Trojmiescie?? Najlepiej aby...