Poszukuję torby filcowej z drewnianymi rączkami firmy FOLKWEAR (1) Tak jak w tytule pilnie poszukuję torby filcowej, haftowanej, typ kuferek z... Domi Czapka Obey (2) Wie ktoś może gdzie u nas w Polsce można dostać czapki obey'a .... klaudia027s fryzjerka? kosmetyczka? (34) mama do Was pytanko: czy w Koleczkowie jest może fryzjerka lub kosmetyczka?... Ania
kurs szycia (9) potrzebuje informacji, na temat kursu szycia w gdańsku/trójmiescie.... mad Opinie o Imagine24.pl (2) Co myślicie o tym sklepie? fadar rajstopy, ktore? (12) ktore lepsze jakosciowo- next czy mayoral?? szafaPoli kurtka damska z LIDLA. Jak Wam się podoba? (6) http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-BDF92393-6F77F804/lidl_pl/hs.xsl/index_45... mammma Ciucholandy (8) Gdzie mozna znaleźć fajne ciucholandy ? tylko z dobrą gatunkowo odzieżą:) lola tatuaż slońce pomożecie (6) chcę zrobić sobie tatuaż słońce tribal podobne jak w pliku, wiecie może co... mamamama czarna marynarka - gdzie kupię? (3) Gdzie w gd kupię czarną marynarkę za nieduże pieniądze. Ns codzień nie chodzę... kremowka Czy w CCC można płacić kartą? (3) Może wie ktoś czy w ccc można płacić kartą? jolka Farbowanie włosów. (2) Hej. Chciałabym przefarbować sie z naturalnego ciemnego brązu na rudy :)... Sylwia modna jesień - jaka kurtka? (3) porobiły mi się braki w garderobie i potrzebuję fajnej kurtki jesiennej,... prezencik Tkanina dzianinowa w szachownicę (1) Rzuciła Wam się moze gdzieś w oczy? Czarno biała. No nigdzie nie moge... MamaMarty Fleczki do butów (1) Czy dostanę gdzieś w Gdyni w niedzielę fleczki do butów? osa Wirek gdzie można go kupić (1) chodzi o płyn do płukania. Gdzie można go dostać?? bo szukam i szukam i nie... goska1987 Fryzjer w Gdyni (4) Szukam kogoś, kto tanio obetnie mi włosy :) Najchętniej w centrum Gdyni :) m. Krawcowa (1) Poszukuję krawcowej na przymorzu , czy ktoś wie gdzie jest ? kf Problem z zaskórnikami - jaką kosmetyczkę w Gdyni polecacie (3) Polećcie proszę gabinety, w których kosmetyczka wyleczyła Wam zaskórniki na... srokas Kostiumy kąpielowe??? (7) Witam mam pytanko jakie kolory macie lub chcialybyście miec i jakie... Ania