monika - opinia (2) Uwielbiam cotygodniowe spotkania z tenisem i Naszą Mistrzynią Moniką, bo... monika Korneliusz - opinia (2) W "Moja Szkoła Tenisa" trenuję już około 10 miesięcy. Monika nie była... Korneliusz Mateusz Knigawka - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Monika jest świetnym, pełnym energii, dopingującym i... Mateusz Knigawka
Jerzy - opinia (1) Nauka tenisa u Pani Moniki to prawdziwa frajda. Wydawało mi się, że coś tam... Jerzy Iza - opinia (1) Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze, profesjonalnie, trenerka przykłada... Iza Tom - opinia (1) Chodziłem na lekcje tenisa do tej szkoły przez dłuższy czas i polecam.... Tom Michał K - opinia (2) Jako tenisowy żółtodziob - polecam gorąco! Bardzo dobry instruktaż techniki,... Michał K Agnieszka - opinia (2) Super półkolonie tenisowe, jesteśmy bardzo zadowoleni, całodzienne wyżywienie... Agnieszka Hania - opinia (2) Zaczelismy tu nauke od podstaw i od pierwszych zajec sprawialo nam to ogromna... Hania Eliza - opinia (2) Polecam serdecznie półkolonie. Ciekawe zajęcia, nie ma nudy. Mój syn bardzo... Eliza Asia - opinia (2) Super szkółka. Od kilku miesięcy uczęszczam na treningi i jestem bardzo... Asia Darek - opinia (2) Moj syn uczestniczył w zeszym roku w półkoloniach tenisowych. Profesjonalna... Darek Agnieszka - opinia (2) Szkoła organizuje bardzo fajne półkolonie tenisowe. Zajęcia są dynamiczne i... Agnieszka Bogusław - opinia (2) Zapisałem 10-letniego wnuka na półkolonie tenisowe. Codziennie wracał z zajęć... Bogusław Agnieszka - opinia (1) Do Mojej Szkoły Tenisa chodzę na treningi od lat i jestem bardzo zadowolona.... Agnieszka Izabela - opinia (1) Napiszę krótko - Moja Szkoła Tenisa - nauczy każdego, nawet tych mniej... Izabela Polecam (1) Bardzo przyjazna atmosfera na zajęciach, świetni trenerzy, świetna opieka,... Kasia Warto grać z Moją Szkołą Tenisa (2) Mogę polecić Moją Szkołę Tenisa, z którą współpracuję już parę lat. Z oferty... Magda Świetne półkolonie ! (2) Świetne półkolonie! Moją Szkołę Tenisa poleciła mi koleżanka, która była... Zadowolona mama Godne polecenia (2) Bardzo przyjazna atmosfera, profesjonalni i sympatyczni trenerzy,... BS