Sławek - opinia (2) Wszystko jest super. Dzieci pod dobrą opieką. Dobrze prowadzone zajęcia. Mogę... Sławek Najlepsi w mieście (2) Po długich poszukiwaniach znaleźliśmy w końcu miejsce dla siebie. Grają nasze... Joanna zarażeni pasją (2) wspaniała możliwość spędzenia czasu z rodzinką. mila atmosfera i cudowni... RENATA
Gorąco polecam (2) Przy zaangażowaniu i doświadczeniu trenerów postępy gwarantowane :) do tego... Monika Zadowolona mama (2) Syn bardzo sobie chwali zajęcia w szkółce treningi nie są łatwe trenerka... Anna Polecam! (2) Polecam tą szkole tenisa, jest prowadzona bardzo rzetelnie i z dobrym... Dominika Grzesiak Kursy tenisa (2) Super szkoła, genialna atmosfera na zajęciach. Z półkoloni dzieciaki bardzo... M.Ushell Tenis (2) Na korcie panuje miła atmosfera . Cudovne podejście do dzieci . Dostępne ceny . Lidia L Gorąco polecam !! (2) Moja Szkoła Tenisa to wszystko czego szukasz, bogata oferta, wspaniali... Marta Polecam gorąco - super zajęcia tenisa! (2) Z zajęć w Mojej Szkole Tenisa korzystam ja oraz moja córka. Obie jesteśmy... Zosia P. Monika ma to coś.... (1) Kobieta ma uczyć / douczać faceta tenisa? O tak! A jednoręczny bekhend - na... Jerzy Świetne półkolonie (1) Znajomi polecali mi Moją Szkołę Tenisa, więc wysłałam tam swoich trzech synów... Magda super trening (1) Na treningi postanowiliśmy chodzić całą rodziną , żeby czas ,którego jest tak... Jowita Rakieta i Ty w dobrych rękach - polecam! (1) Jeżeli szukasz miejsca na przygodę z tenisem, musisz się tu zgłosić!... Maciej Z Polecam wszystkim (1) Na Moją Szkołę Tenisa trafiłam w momencie poszukiwań półkolonii tenisowych... Kamila Godne zaufania, polecam! (1) Zapisalam mojego synka na polkolonie tenisowe w okresie letnim. Musze... Basia naprawdę fajnie - polecamy! (1) Z usług tej szkółki tenisowej korzystamy jako rodzina już od ponad roku. Co... Jerzy Dobry wybór:) (1) Długo szukałam przystępnej i elastycznej szkółki tenisowej, no z tą się... Aneta Polecam wszystkim (1) Szkoła zarówno dla dzieci, młodzieży jak i dorosłych. Jeżeli chcesz się... Ania NAPRAWDĘ WARTO! :) (1) Zaczęliśmy jako totalni laicy, nie mając wcześniej styczności z tym... Jarek & Marta :):)