Wesele 1 lipca (2) Byłem na weselu u kuzyna , ogólnie klimat fajny ale to tylko dzięki... On 29 impreza weselna? tylko tutaj! (2) Zorganizowaliśmy nasz najważniejszy dzień w życiu właśnie w Mojej Werandzie.... Małgosia i Piotrek zadowolona :) - opinia (1) Klimatyczna, przytulna, rodzinna restauracja :) jedzenie mega pyszne i mozna... zadowolona :)
Zadowolona Młoda Para (2) Dziękujemy za organizacje super wesela, Pani Marlenko wszystko co było... Magda i Błażej Sprawdzona restauracja (1) Kolejny obiad w Mojej Werandzie i pełna satysfakcja, nie będę opisywał sami... Najedzony Impreza weselna (3) Witam, Chciałbym zaczerpnąc opini na temat restauracji "Moja Weranda"... Damian wesele (3) bylam tam na weselu. nie bylam za badzo zadowolona z kuchni. jedzenie bylo... gosc Dobre miejsce... (1) Ostatnio organizowałem przyjęcie wraz z żoną mega pozytyw !! Maniek Gorąco polecamy :) (2) Od jakiegoś czasu jeździmy z narzeczoną tam na obiady i jeszcze ani razu się... Najedzony :D Żenujące nowe zasady (3) Często jadałam wraz z całą rodziną i nie miałam zastrzeżeń wręcz bywałam miło... dotychczas stały klient Ewa stała klientka (1) Polecam tą restauracje , kuchnia bardzo dobra, jak i organizacja imprez . Raz... Ewa lat 50 Pysznie (2) ...restauracja godna polecenia. Szkoda jedynie, że kawałek od Gdańska, ale to... kulinarna krzykaczka zadowolona klientka (1) Polecam, bardzo smacznie, porcje sporej wielkości dla głodnych :). Najlepsze... klientka Super miejsce (2) Polecam każdemu, przystepne ceny, miła obsługa a jedzonko jak w domu :-)... Magda RESTAURACJA "MOJA WERANDA" GOŁĘBIEWO ŚREDNIE (1) Wyśmienite potrawy, bardzo miła i uprzejma obsług, przytulne miejsce.... GOŚĆ Słabe jedzenie (1) Zacznę do tego że usłyszałem w radio o restauracji.Potem przeczytałem opinie.... Zdzisław Kamila - opinia (1) Polecam to miejsce wszystkim tym, ktorzy chcieliby dobrze i naprawde smacznie... Kamila witosław - opinia (1) Klimat doskonały,bardzo miła obsługa,porcje jak dla mnie zzzaaaa ogromne... witosław Polecam na wypad z rodziną (1) Polecam miejsce dla rodzin, kącik dla dzieci jest ok, i ten pyszny kurczak.... Tatuś Mega restauracja (1) Mega restauracja, przepyszna kuchnia, porcje duże pięknię podane i smaczne na... Mała Czarna