Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę.
Co z kobietą moją jest nie tak.?
Nie wytrzymam tak długo. A potem bedzie wszystko moją winą...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

@wiele w zyciu przeszedłem

"miłość to puszczanie bąka we śnie" - polemizowałbym to chyba jednak inny rodzaj chemii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to wynika tylko z mojego charakteru- jak ktoś robi wszystko na moje kiwnięcie palcem to się rozleniwiam :D poza tym chciałabym mieć faceta a nie pokojówkę połączoną ze sprzątaczką, kucharką i lokajem ;) jestem jak najbardziej za podziałem obowiązków i pomaganiem sobie wzajemnie ale na pewno nie za wykorzystywaniem jednej strony w celu usługowym :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

~ciachozkremem... a niby dlaczego? A jakby chciał to robić? Przecież chodzi o to by się uszczęśliwiać, w takim razie jak będziesz selekcjonować swoje pragnienia? "Nie, tego mu nie powiem, bo wyjdzie że jest waginą" "a to ok, bo Kryśka też swojego o to poprosiła i zrobił"? ...

...bez urazy ale chyba bym zwariowała jakby facet robił wszystko na moje kiwnięcie palcem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

różne opinie padają ..porozmawiaj zdradź...zaszantażuj ... nie pierz brudów na forum ...itd itp .
może pani potrzebuje ...nie ciebie? moze zakochała sie w innym a boii się odejśc za konsekwencje
. na rozstaniu zycie sie nie kończy
ale warto pogadać
fakt
czasem kompromisy daja więcej jak rozstanie
czy wszystko robisz?...ja gotuje piorę i ...nocami daje to czego nie dostanie od innego ...
tak zdradziłem żonie fantazje o 3 kątach ... to jej nie zraziło ...spróbowała i ...żaden nie dał tego co ja ...
jaja wygoliłem i nie tylko jaja ...i zrobie więcej by dalej ją oszałamiać i zaspakajać wszystko ...a ona ... odwzajemnia wszystko o czym nie śmiem nawewt marzyć
wiem wiem ale żeby był ambaras musi chcieć oba na raz !
jeśli chce wolności daj jej ją , a może kobieta ma poprostu doła np biorąc anty... ma prawo ... a może ...depresja?wspieraj i nie oczekuj nic ... dawaj nie oczekując nic wspieraj ja i kochaj ...nie tylko sex... brak ci sexu ...nie idz na dziwki .. nie zdradzaj ... naucz sie masturbacji ... ręki nie urwie ... masturbuje sie od lat ..marzac o swojej żonce ...kazda fantazja z nia ...kazda ....!!!
zaraz zrobie specjalnie dla niej placka po cygańsku ...a wieczorkiem masaż ....a jakie kwiaty lubi wiesz?
miłość jest bezwarunkowa .
miłość jest jedyna w swoim rodzaju .
miłość to ... codzienne dziwne zdarzenia
-głupi śmiech
-głupie zachowania
- puszczanie bąka we śnie
- i wszystko co w życiu sie wydarzy
- i cierpliwe czekanie
miłość nie musi przyśpieszać miłośc zawsze jest tylko nalezy ją pielęgnować

a może coś zmień w sobie ? dbasz o siebie?

Kiedyś pisałam o koledze, z którym jego kobieta 10 miesięcy nie chciała się bzykać.. w końcu postanowił i rzekł: z nami koniec, szukaj sobie nowego mieszkania i żegnam. Co zrobiła laska? Płakała przez dwa tygodnie...a jak płacz nic nie dał, to przyszedł czas na seks.. i tak oto znowu cudownie kochająca się para ;)
Szantaż czasem jak widać działa;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

rozmowy...od rozmów odechciewa się jeszcze bardziej bo ona czuje się przyciśnięta... a wiadomo- jak ktoś nas do czegoś nawet nieświadomie przymusza to automatycznie mamy na tą czynność mniej ochoty.

Problem może leżeć w niej- kompleksy, rutyna albo...najbardziej pesymistyczny scenariusz- ona sypia z innym (jeżeli kobieta ma kochanka to przestaje mieć ochotę na swojego stałego partnera....zazwyczaj)

może to być także z twojej przyczyny- może się nieco zaniedbałeś od czasu ślubu...albo właśnie- jesteś jej "przynieś, podaj, pozamiataj", jej z tym wygodnie ale zwykle takiego faceta się nie pożąda seksualnie. może masz zbyt mało typowo samczych zachowań?

ja bym się pokusiła o rozwiązanie dość hardcore'owe... po prostu ją zaskoczyć gdzieś od tyłu np ;) albo wziąć w ramiona mocno i zacząć namiętnie całować... i zobaczyć jak zareaguje ;) w razie niepowodzenia i awantury po prostu powiedzieć co ci leży na sercu i zobaczyć jak się do tego odniesie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobieta potrzebuje faceta a nie ciapciaka,co wszystko robi. Ni e mówię że masz od tazu ręką w stół uderzać ale bądź bardziej męski stanowczy bo może przez to przestałeś ją kręcić. Poza tym może jesteś marnym kochankiem a ona ma już dość udawania jak jej dobrze. Nie zagłaskaj jej na śmierć bo ucieknie jak kot cichaczem z jakimś batmanem.

ona juz Cię nie kocha i tyle,zakończ to
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Prześpij się ze mną, trzy miesiące abstynencji - może na coś się przydasz . A tak na serio: swoje intymno - domowe problemy nie rozwiązuje się na forum, nie dziwię się Twojej żonie - to z Tobą jest coś nie tak. Proponuję: psychologa i seksuologa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prześpij się ze mną, trzy miesiące abstynencji - może na coś się przydasz . A tak na serio: swoje intymno - domowe problemy nie rozwiązuje się na forum, nie dziwię się Twojej żonie - to z Tobą jest coś nie tak. Proponuję: psychologa i seksuologa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Takie nie latają. Kleją się do innych - ale ja w takie miejsca się nie zapędzam.
Szkoda czasu i kasy.
Na Twym miejscu nie chwaliłbym się tym;)

Może być faktycznie, że nie chce byś coś załapał;)

Cóż... Ja Cie chyba rozumiem.... mili faceci maja przerąbane....
Jezeli ja kochasz... idz na to piwo z kumplami... wyjedz
na deske w gory albo na wielblady na antarktyde...
Mam to samo i to dziala... teraz wdrazam systemowo
bo na razie byly dwa epizody, ktore to ewidentnie potwierdzily....
no.... a tak poza tym... ja dostaje wscieklicy po kilku dniach... nie wyobrazam sobie 3 miesiecy bez jesli nie uzasadnia tego zdrowie albo inne wazne powody... ? Jak jakis wyjazd natychmiast nie pomoze to sorry... ewakuacja... albo.. pij mietke jedz soje, brom, alc, fajki i jakos to bedzie....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

widocznie tak bardzo cie kocha,ciesz sie widocznie nie chce zebys zlapal syfa
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

mylisz pojecia kafka29.zwiazek nie ma nic wspolnego z małzenstwem.nie doradzaj innym,bo nie wiesz o czym piszesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja-lecieć to mogą na Ciebie baby ale takie z nosa...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cholera jasna - mam 40 lat i jestem leniwy a baby na mnie nonstop lecą choć NIC - dosłownie NIC nie robię. Jedynie się staram ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja mam za dużo seksu;)

Inne tematy z forum

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...

Żona zdradza męża - jak się w tym odnaleźć by nie zwariować? (14 odpowiedzi)

Hej, Przyznam szczerze, że zdrada żony jest dla mnie olbrzymią traumą, ponieważ wierzyłem w...

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!