Mojito

Restauracje Kawiarnie i herbaciarnie

Gdańsk, Długi Targ 35/38A

Wpadajcie na drinka !! (1) Hey, Poszliśmy na obiad, a skończyło się mega drinkami !! polecam R.B. Polecam restauracje (1) Polecam żurek. Nie moglam sie nim najesc. Przepyszny Ziemniaczki opiekane... Iwona Świetnie (1) Świetna restauracja,posiadająca swój własny klimat oraz świetną obsługę a... Cyprys
Rewelacja. (1) Odwiedziłem ostatnio wraz z moją dziewczyną.Pyszne jedzonko i jak na tą... Martin rozczarowanie (1) Pierwszy raz weszlam do tej restauracji , planowo na deser i herbarke.... Monika średniactwo i nic więcej.... (1) te maksymalne oceny to wynik zaangażowania właścicieli bo to brednie... karol Gorąco polecam! (2) Bywałem tam juz wczesniej ale po burzy medialnej zwiazanej z róznymi aferami... Martin polecamy (3) Bardzo fajny klimat i obsługa oraz pyszne jedzenie (zwłaszcza pierogi z... Sławek GORĄCO POLECAM !! (2) Jedno z ulubionych miejsc w Gdańsku! Często bywam na Starówce i odpoczynek w... Krzysztof79 Bardzo polecam! (2) Dawno nie zaskoczył mnie tak żaden lokal, jedna z najwcześniej otwieranych... Magda222 super lokal (2) POLECAM lokal, przede wszystkim świeże i pyszne jedzenie a w dodatku szybka i... Agnieszka