Moloteka

Kluby, dyskoteki Bar na plaży

Gdańsk, przy ul. Jantarowej 21

Jan - ocena (1) Jedzenie: pyszne burgery i frytki! Obsługa: Panowie z obsługi byli bardzo... Jan Ja - opinia (1) Hałas do białego rana. Nie wszyscy turyści są zainteresowani słuchaniem... Ja ja - opinia (1) Kelnerka w trakcie spożywania posiłku postawiła tabliczkę rezerwacja, bez... ja
Patologia (1) Powinni zamknąć ten syf, a ochroniarzy zamknąć w psychiatryku. Masakra, na... Dave Brak słów (1) W niedzielę umówiliśmy się ze znajomymi na molo poszliśmy do moloteki.... Marcin Nie polecam (1) W menu widnieje pozycja "kawa" - barman stwierdził, że kawy nie będzie bo... Plażowicz Sopot w Brzeźnie (1) Klimat z Sopotu na terenie Brzeźna - czy to możliwe? Uwaga! Jestem z tych... Daniel super! (1) Jak dla mnie miejsce super! drinki sa przepyszne a barmani doswiadczeni i... Magdaa Porażka nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Byliśmy dzisiaj po raz pierwszy i po raz ostatni, nie polecam, nie dość że... Ola Jak zwykle dobry klimat ale chyba nowy kucharz (1) Klimat jak zwykle mega ale kuchnia na duży plus w zeszłym roku czekało się... B&J typowa mordownia z nieheblowanymi dechami do siedzenia (1) strach wejść, lokal typu "budy" z piwem. klientela to "kiboli"... Czystek