Monika - ocena

Temat dostępny też na forum: MB Nieruchomości, M. Brajczewska
Mieszkam w UK, firmę Pani Magdy znalazłam w sieci wpisując hasło: najlepsze biura nieruchomości w Trójmieście. Po przeczytaniu opinii zdecydowałam się na kontakt.
Pełen profesjonalizm, poparty rzetelna wiedza i doświadczeniem. Każdy jeden problem (a trochę ich było) Pani Magda traktowała jako zadnie do wykonania i szukała najkorzystniejszych rozwiązań, organizując sprzątanie i przewiezienie pozostałych rzeczy z mieszkania, naprawy usterek, sprawdzenie urządzeń pozostających w mieszkaniu oraz cały proces wynajmu od początku do końca.
Pani Magda jest osoba niezwykle cierpliwą i optymistyczną. Poprzez cały czas pozostawała ze mną w stałym kontakcie.
Gorąco polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Moniko, dziękuję za współpracę oraz za tak pochlebną opinię. Cieszę się, że sprostałam Pani oczekiwaniom oraz powierzonemu mi zadaniu. Pozdrawiam serdecznie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Aleksandra Kurowska - ocena (3 odpowiedzi)

Cześć 3 Cena za pokój 1500 zł jest nie adekwatna do uniedogodnień z którymi musiałam się mierzyć...

Kazimierz - ocena (3 odpowiedzi)

Witam. Napisze parę zdań,naszą sprawą zakupu nieruchomości zaimowała się P.Ewa Czerwińska,jej...