Moniu...tak czytam i czytam tę Twoją wypowiedz i...cholera mnie bierze :(((amerykanko...dlaczego wypowiadasz sie w 3-ciej
nie jestes POLKĄ ?!
I co to za bzdury z tym malpowaniem wszystkiego od amerykanow???(a co do BIG Brothera i Idola, to nazwy wlasne i nie mozna ich zmieniac kochana...jesli znasz prawa rynku takimi wlasnie licencjami!)
Jacy to amerykanie mieszkaja w Ameryce Polnocnej(a konkretnie w USA)?No jacy???Uczą tam Twoje dzieci, czy tez dziecko, ze (tak naprawde)amerykanami są...indianie(tak blednie nazwany rdzenny lud tego kontynentu)???
Och...tem pieprzony mocarstwowy jezyk nowo amerykanow i nie tylko ich....
Smiac mi sie niekiedy chce z tej "dumy"....
Napisz mi kochana o wielkiej historii Twej nowej Ojczyzny....a moze tez wspomnisz w tych paruset latach o tych, ktorzy tworzyli te Twoje STANY????Nie zapomnij tylko o POLAKACH, dzieki ktorym tez-mozesz pisac takie bzdury, jak niedawno to uczynilas(!!!)...
Zalosne to....i krzyczec sie tez chce ze zlosci:((((
Nie chce juz tego mojego postu rozwijac....po prostu nie chce mi sie :((((
Zegnam i powodzenia Moniu!
I co to za bzdury z tym malpowaniem wszystkiego od amerykanow???(a co do BIG Brothera i Idola, to nazwy wlasne i nie mozna ich zmieniac kochana...jesli znasz prawa rynku takimi wlasnie licencjami!)
Jacy to amerykanie mieszkaja w Ameryce Polnocnej(a konkretnie w USA)?No jacy???Uczą tam Twoje dzieci, czy tez dziecko, ze (tak naprawde)amerykanami są...indianie(tak blednie nazwany rdzenny lud tego kontynentu)???
Och...tem pieprzony mocarstwowy jezyk nowo amerykanow i nie tylko ich....
Smiac mi sie niekiedy chce z tej "dumy"....
Napisz mi kochana o wielkiej historii Twej nowej Ojczyzny....a moze tez wspomnisz w tych paruset latach o tych, ktorzy tworzyli te Twoje STANY????Nie zapomnij tylko o POLAKACH, dzieki ktorym tez-mozesz pisac takie bzdury, jak niedawno to uczynilas(!!!)...
Zalosne to....i krzyczec sie tez chce ze zlosci:((((
Nie chce juz tego mojego postu rozwijac....po prostu nie chce mi sie :((((
Zegnam i powodzenia Moniu!