Braki w menu (1) W tej restauracji nie ma co jeść. Kelnerka robi wszystko aby zaspokoić gości,... Rozczarowani nie za tą cenę (1) Zdecydowanie nie polecam ośmiornicy. Dramatyczna, gumowata klucha. Lokal... mikewazowski Jedzenie dobre, ale ciasno i drogo (1) Niestety jakość posiłku (wysoka) wybranego z niezbyt obszernego menu nie... nalesnik
Dramat (1) Obsługa wspaniała, znakomity asortyment win, fajny kameralny klimat i widok... Sebastian WARTO :) (1) Świetna lokalizacja, obsługa sprawna i sympatyczna, każdy znajdzie coś... Kasia Najlepsza restauracja w tej części Sopotu (1) Naprawdę super jedzenie, doskonały wybór win, kameralny klimat, POLECAM Przemek rewelacja (1) odwiedziłam to miejsce w niedziele! jedzenie super dobre i świeże! ceny ok... martyna Zauroczona (1) Muszę przyznać, że wizyta w Monte Vino okazała się bardzo miłą niespodzianką.... Agnieszka Bardzo miłe zaskoczenie kulinarne (1) Postanowiłem zabrać żonę na kolacje, miejsce musiało być w Sopocie i... Leon slaba kuchnia dobre wina (1) menu niezbyt urozmaicone ale przyzwoite jak na winiarnię- restauracyjkęl... iwa Zaskoczony (1) Bardzo fajne miejsce w Sopocie , jestem częstym bywalczynią trójmiasta i... Dominika miło, że jest miejsce gdzie można dobrze zjeść przy winie.. (1) Z zewnątrz miejsce niepozorne, ale po wejściu do środka zaskakuje ciekawy... Kasia SUPER!! (1) Niesamowite JEDZENIE, genialny wybór WIN i super WYSTRÓJ. Bardzo miła i... Aga