Morskie Przedszkole

Przedszkola

Gdańsk, Rogalińska 17

Duże Przedszkole z Dużą Dawką Pozytywnej Energii! (1) Morskie Przedszkole w Gdańsku to duża placówka, która daje sporo pozytywnej... zadowolona mama z grupy Rybek Morskie Przedszkole - wątpliwości związane z rekrutacją (14) Witam. Mój post jest skierowany głownie do Mam, które chciały od września... Mama Przedszkolaka Jako trzeźwo patrzący rodzic oceniam placówkę OK. (2) Nie rozumiem tych dziwnych opinii niezadowolonych mamuś i tatusiów-ciężko... Tata Mariusza z "Delfinków"
Mój pierwszy kontakt - mało sympatyczny (1) Sytuacja dotyczy rekrutacji przedszkolaków w ramach finansowania przez... Piotr Za wielkie serce ... (1) Z głębi serca dziękuje Pani Magdzie i Pani Ani oraz Pani Marcie za wszystkie... Zadowolona To jest przedszkole z PASJĄ (1) ... czego potrzebowaliśmy dla naszego synka ? normalności... nie chcieliśmy... Rodzice Oskarka od kiedy opiekunki (3) W Morskim Przedszkolu Niepublicznym zatrudnione są nauczycielki z wyższym... nieznany Dają radę (1) opiekunki zaangażowane i seksowne mutu Wspaniała placówka (1) Placówka bardzo ładna wewnątrz i na zewnątrz, pani dyrektor miła i konkretna,... Krzyś Może zmienić nastawienie! (2) Witam, moje dziecko chodzi już 2 rok do tej placówki i wszystko jest w jak... Rodzic trzeba cos zmienic (1) Moje dziecko jeszcze tam uczeszcza.Od wrzesnia sale zabaw nie zaludnily sie... mama nie polecam (2) Nasze dziecko uczęszczało do tego przedszkola. Pierwsze wrażenie jest... nie polecam ogólnie ok (4) Ogólnie przedszkole bardzo fajne. Akurat w grupie mojego dziecka panie miłe i... Paweł gorąco polecam (1) Drodzy Państwo, czytając powyższe opinie na temat np. smutnych Pań... Monika, mama Piotrusia kamila - opinia (3) no tak duze przedszkole, ktore moze pomiescic tyle dzieciaczkow to koszt... kamila Życzę przedszkolu wszystkiego dobrego, ale na razie nie polecam (1) Od września będę posyłać swojego malca do przedszkola i robimy wstępny... Maja Zadowolona mama - opinia (1) Przedszkole bardzo ładne, duże jasne sale. Z pewnością atutem jest to, ze... Zadowolona mama Narazie bardzo zadowolona (2) Przemiła p. Dyrektor, zreszta wszystkie Panie się starają, wiadomo zależy im... Eschi To nie przedszkole, to drugi dom :) (1) Mimo wahań, bo Przedszkole jest nowe, bo nie jest sprawdzone, bo jeszcze dość... Mama andrzej - opinia (1) Oby tak dalej. andrzej