Fatalna nawierzchnia ulic Przetocznej i Ku Ujściu (7) Codziennie dojeżdżam do pracy w porcie ulicami Przetoczną i Ku Ujściu. Stan... Jerzy gdzie można wykupić oc płacąc w 12 ratach? (10) Jak w temacie xxx rowerzyści to zmora ulic w całej Europie :( (8) http://www.youtube.com/watch?v=7ZBKzkz6dFE ten film mnie natchnął żeby... roweroweszalenstwo
Potrzebny sklep z... (3) Potrzebuje namiary na sklep z podnośnikami do auta, potrzebuje zakupić... Inz Raport drogowy (14 marca 2014), ost. aktualizacja: 12:15 (15) Utrudnienia w wyjazdach na Kaszuby Złą wiadomość dla tych, którzy skrócili... jazda bez prawa jazdy =odcholowanie auta na parking policyjny? (7) Jak w temacie :-) ma ktoś doświadczenie w tym temacie? ciekawski zagwostka na egzaminie, zawracanie przy bramie wyzynnej.. (18) Mam takie pytanie.. Jak prawidlowo zawracamy na tym pasie do zawracania przy... jozinek Z myślą o kierowcach i dla kierowców (1) Witajcie, Z myślą o kierowcach tworzymy grupę ratownictwa drogowego w... Rat24pl Raport drogowy (13 marca 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Na Spacerowej tracimy do 10 minut Ciasno na Spacerowej w górę Duży ruch do... Macie jakieś doświadczenia (własne, zasłyszane) z niepłaceniem mandatów? (15) Warto próbować się wymigać? Pytam bo nie dość że sama siebie ukarałam za... Irna Raport drogowy (12 marca 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (23) Ciasno nadal na al. Niepodległości w Sopocie Wciąż nogę z gazu trzeba zdjąć... PORD jakie macie doświadczenia z egza. praktycznym? z egzaminatorami? (4) xxx kolejki w rejestracji pojazdów (6) mam blachy do zmiany, prosze o info czy jak nie pobiorę numerka o 8 to się... muszyca KATEGORIA C - którą szkołę jazdy wybrać? (3) Jaka szkołę jazdy polecacie na kategorie C? waham się między Ekspertem... Driver Raport drogowy (11 marca 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (29) Korki powoli odpuszczają Co jeszcze na drogach? Powoli jedziemy ul. Hutniczą... Patrzmy w lusterka, kretynów nie brakuje...relacja filmowa (11) http://www.youtube.com/watch?v=YVBm2aUZ3q0#t=217 Citroen C4 - proszę o opinie (1) Witam czy osoba która miała styczność z samochodem Citroen C4 I 1.6benzyna... Paweł Raport drogowy (10 marca 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Ciasno na południu Gdańska Zakorkowana ul. Chwaszczyńska do Gdyni przed... Raport drogowy (7 marca 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (21) Sprawnie jedziemy w centrum Gdyni i Gdańska W Gdyni Estakada Kwiatkowskiego... SKRADZIONO AUDI A4 B7 2.0 TDI (4) Skradziono Audi A4 B7 2005 2.0 TDI GD732CW. W nocy z 6 na 7 marca 2014... Szymon