Raport drogowy (20 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (14) Korki nie odpuszczają Zapchana jest Estakada Kwiatkowskiego do Obłuża.... niekulturalny kierowca (19) Dzisiaj na al Armii Krajowej, kierowca jadący zielonym volkswagenem... misteryu Karny ku*as. (29) Mam pytanko - gdzie mogę kupić taką naklejkę z napisem - karny ku*as ? Chodzi... Asia
Problem z autem - Vectra B 1.6 16v (26) Nie mogę odpalić autka... Stało sobie 3 dni nieużywane, chciałem je odpalić... FiLiPeKkkkkk Raport drogowy (19 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (26) Ciasno w standardowych miejscach Ruszamy z ostatnim dzisiaj Raportem... Szukam sprawcy kolizji (27) Szukam samochodu dostawczego widocznego na zdjęciu poniżej. Gość uderzył w... Mrrudzin Raport drogowy (18 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (16) Jeszcze w wielu miejscach ciasno Niestety powoli jedziemy już al. AK do ul.... Raport drogowy (17 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Korki odpuszczają na drogach Kończymy tym raportem nasze dzisiejsze... Raport drogowy (14 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Korki powoli odpuszczają Duży ruch mamy w Kokoszkach. Tam wolno jedziemy DK... SYPIĄ SÓL... MEGA SÓL... LEKARSTWO NA ULICE. (3) Dzień dobry. Jakim to trzeba być ograniczonym człowiekiem, żeby zlecać... magmat73 Sobotni amatorski Wyścig Walentynkowy na lotnisku w Kosakowie (6) http://moto.trojmiasto.pl/Poscigaja-sie-legalnie-na-gdynskim-lotnisku-n76944.... Kocio Raport drogowy (13 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (72) Korki na obwodnicy w obu kierunkach Niestety sytuacja po wypadku jest... Jak zapłacić mandat strazy miejskiej (6) Witam! Jakiś czas temu dostałam mandat od straży miejskiej w Gdańsku za brak... Gaga Raport drogowy (12 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Na wylotówkach umiarkowany ruch Na koniec mała dawka informacji z wylotówek.... gdzie tanie oc na miesiac. (2) Mam taki problem.. Za dwa dni koniec oc.. 0% zniżek.. Szukam ubezpieczalni... roverek Raport drogowy (11 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (37) Szybko podróżujemy obwodnicami Duży ruch do Osowej. Powoli jedziemy tam ul.... Duży, profesjonalny mechanik - prosze o pomoc (3) Cześć Czy ktoś mógłby polecić serwis który: - jest duży (min 4 stanowiska),... rex Raport drogowy (10 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Jeden autobus sparaliżował południe Gdańsk Wystarczył jeden zepsuty autobus... kamerki (5) czy ktoś wie w jakim celu są po montowane kamerki wzdłuż trasy Armii Krajowej? borys nowe testy zweryfikowane (1) http://www.youtube.com/watch?v=daIHwhdHb6E zapraszamy do udostepniania zonk