Sprawdzenie samochodu (logi) (4) Witam mam na celu upolowany samochód z Państwa województwa (Sam mieszkam w... Szukający samochodu PORD prawo jazdy. - proszę o opinie (19) Czesc, w pn czeka mnie egzamin na prawko praktyczny i tak ciekawa jestem ...... beti Raport drogowy (6 marca 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (13) Korki powoli odpuszczają Ul. Chwaszczyńska nieco przytkana jest od Karwin do...
samloty nad gdańskiem (2) Czy zauważył ktoś, że dziś co kilka minut nad Gdańskiem leci samolot?... Dada Raport drogowy (5 marca 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Korki powoli odpuszczają Zakorkowana w górę jest ul. Spacerowa. Przejazd tą... Raport drogowy (4 marca 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (39) Tramwaje w Gdańsku wracają na stałe trasy Tramwaje linii 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9... Raport drogowy (3 marca 2014), ost. aktualizacja: 16:00 (12) Korki w centrum Gdańska i na obwodnicy W centrum Gdańska korek na Podwalu... WARSZTAT SAMOCHODOWY ! (3) Jest ktos w stanie polecic mi doby warsztat samochodowy?? Zebym wyjechal od... Gregor Blacharz (3) Witam, szukam dobrego i w miarę taniego blacharza i lakiernika w Gdańsku lub... Paweł tanie jazdy doszkalajace, gdzie? (2) Szukam jazd doszkalajacych kat. B za 30-35zl za godz. Gdzie!??? Macie namiar... ja Raport drogowy (28 lutego 2014), ost. aktualizacja: 16:30 (31) Wylotówki zapchane, tracimy sporo czasu Wolno za to jedziemy na wylotówkach.... Sklepy motoryzacyjne - gdzie w Trójmieście? (5) Witam, jestem dziewczyna i poszukuje w gdansku(trojmiescie) sklepu z... Agata Raport drogowy (27 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (38) Korki powoli odpuszczają Zanim przejedziemy do informacji z wylotówek... Sprzątanie auta- gdzie solidnie i tanio?;-) (8) Pytanie jak wyżej- auto zapuszczone po zimie ;-) Korzystacie z takich... beti szukam, tanie jazdy doszkalajace (1) Macie namiar na tanie jazdy doszkalajace na prawko kat. B . Chodzi mi o cene... ja Naprawa wyświetlacza fis i radia w Audi A6 C5 (5) Witam mam problem z radiem w audi a6 C5 audi concert. Szukam fachowca co... kgorzynska6 Raport drogowy (26 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (30) Kłopoty w kursowaniu tramwajów Ulica Spacerowa w pełni przejezdna. Korki... Raport drogowy (25 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (19) Awaria sygnalizacji na Jasieniu Uwaga kierowcy na skrzyżowaniu ul.... łosie na parkingach w centrach handlowych (6) Witam was ; ) co sądzicie o łosiach jeżdżących na parkingach w centrum... ciastkoxd płatne parkowanie w Gdyni (28) Przypuśćmy, że przyjeżdżam do Gdyni z innego miasta. Skąd mam wiedzieć, że w... Agnieszka