Raport drogowy (4 marca 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (39) Tramwaje w Gdańsku wracają na stałe trasy Tramwaje linii 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9... Raport drogowy (3 marca 2014), ost. aktualizacja: 16:00 (12) Korki w centrum Gdańska i na obwodnicy W centrum Gdańska korek na Podwalu... WARSZTAT SAMOCHODOWY ! (3) Jest ktos w stanie polecic mi doby warsztat samochodowy?? Zebym wyjechal od... Gregor
Blacharz (3) Witam, szukam dobrego i w miarę taniego blacharza i lakiernika w Gdańsku lub... Paweł tanie jazdy doszkalajace, gdzie? (2) Szukam jazd doszkalajacych kat. B za 30-35zl za godz. Gdzie!??? Macie namiar... ja Raport drogowy (28 lutego 2014), ost. aktualizacja: 16:30 (31) Wylotówki zapchane, tracimy sporo czasu Wolno za to jedziemy na wylotówkach.... Sklepy motoryzacyjne - gdzie w Trójmieście? (5) Witam, jestem dziewczyna i poszukuje w gdansku(trojmiescie) sklepu z... Agata Raport drogowy (27 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (38) Korki powoli odpuszczają Zanim przejedziemy do informacji z wylotówek... Sprzątanie auta- gdzie solidnie i tanio?;-) (8) Pytanie jak wyżej- auto zapuszczone po zimie ;-) Korzystacie z takich... beti szukam, tanie jazdy doszkalajace (1) Macie namiar na tanie jazdy doszkalajace na prawko kat. B . Chodzi mi o cene... ja Naprawa wyświetlacza fis i radia w Audi A6 C5 (5) Witam mam problem z radiem w audi a6 C5 audi concert. Szukam fachowca co... kgorzynska6 Raport drogowy (26 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (30) Kłopoty w kursowaniu tramwajów Ulica Spacerowa w pełni przejezdna. Korki... Raport drogowy (25 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (19) Awaria sygnalizacji na Jasieniu Uwaga kierowcy na skrzyżowaniu ul.... łosie na parkingach w centrach handlowych (6) Witam was ; ) co sądzicie o łosiach jeżdżących na parkingach w centrum... ciastkoxd płatne parkowanie w Gdyni (28) Przypuśćmy, że przyjeżdżam do Gdyni z innego miasta. Skąd mam wiedzieć, że w... Agnieszka Raport drogowy (24 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Korki nie odpuszczają Duży ruch do Osowej. Powoli jedziemy tam ul. Spacerową... jak to jest na Rakoczego? (6) jeżdze codziennie po godz. 15 ul. rakoczego do bulonskiej i nie mogę się... Justyna Raport drogowy (21 lutego 2014), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Korki powoli odpuszczają Zakorkowana jest ul. Unruga do ul. Puckiej. Wielu... jazda po nowemu? (13) Mam pytanie. czy coś się zmieniło w ostatnich latach w przepisach?bo ostatnio... Zagubiona Hela Poszukiwany mechanik który dojedzie do uszkodzonego auta w centrum Gdańska (5) No i kłopot. Auto wysiadło przy pracy. Opel Astra F 1.4 benzyna, gaz. Kręci a... Dargala