Nie Polska (1) To co robicie i wasza jazda to Polska Kultura Jan Łostowicka - Armii Krajowej nowa droga i do d*py (2) Łostowicka - Armii Krajowej nowa droga i do d*py jz Auto dymi na gazie pod górę (8) wg mnie auto na gazie nie powinno w ogóle dymić. chyba, że jest chłodno i... kierowca
Dobry mechanik do japończyka w Gdyni (4) Szukam dobreg mechanika w Gdyni do Toyoty Corolli d4d r.2003.Mam do wymiany... Stanley lpg butla-atest skonczyl sie (19) witam skonczyl mi sie atest butli lpg czy taki atest mozna przedluzyc?... piotr Pomocy - skrzynia biegów (11) Poszukuje warsztatu który zajmuje się naprawą manualnych skrzyń biegów w... marzena Złodziej z Gdyni przyłapany na gorącym uczynku - wideo! (12) Witam wszystkich, w dniu wczorajszym zawinęli mi kierunkowskazy, na... madmen Utrudnienia na Kościuszki - Pożar w hali Gedani (1) Trwa dogaszanie pożaru w hali Gedani - w trakcie prac rozbiurkowyh hali mechanum Raport drogowy (27 września 2012), ost. aktualizacja: 16:00 (21) Wciąż mamy ścisk na Podwalu Przedmiejskim Zakorkowana w górę jest ul.... montaż autoalarmu w aucie (19) witam, czy ktoś z forum może mi polecić firmę ,która zakłada tanio i... Sandra Remont na wiadukcie do Owczarni (3) Czy ktoś wie, kiedy jest planowane zakończenie tego remontu? Robia tylko... a..ro idiota w Skoda Fabia nr rejestracyjny ... (3) dziś około 18:20 idiota w Skodzie Fabi nr rejestracyjny GD 58..90 nie raczył... Mieszkanka Gospody Raport drogowy (26 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (16) Korki na Karwinach nie odpuszczają Sprawnie jedziemy z Gdyni w kierunku Rumi... Raport drogowy (25 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Dobra sytuacja na wylotówkach Z Pruszcza Gdańskiego do Łęgowa jedziemy... Raport drogowy (24 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (21) Ściska na drodze w kierunku Żukowa Dolegliwy ruch jest teraz też na Trakcie... Raport drogowy (21 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Kłopoty w ruchu przy Hali Olivia Kierujący powinni ostrożniej poruszać się... powrót "101"? (2) Widziałam dzisiaj w Sopocie na Al. Niepodległości autobusy linii 101 (gdański... zainteresowana Jakie opinie macie o wypożyczalni aut Superrent (2) Jak tytule. Godna polecenia ta wypożyczalnia? JJ Raport drogowy (20 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Korek na ul. Słowackiego do Galerii Bałtyckiej Wyjątkowo powoli jedziemy ul.... Dlaczego naprawy dróg robi się w godzinach szczytu? (3) Nie rozumiem dlaczego na Al. Niepodległości w Sopocie o godz. 16 i później... mkaroli