Auto myjka (6) Gdzie i za ile myjecie swoje autka? kierowniczka Raport drogowy (19 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (29) Ścisk na dogach w kierunku Kowal Sprawnie jedziemy z Gdyni w kierunku Rumi i... Z Rakoczego w Bulońską od strony Niedźwiednika... (10) Szanowni Forumowicze! Proszę o opinię- otóż jeżdżę codziennie (z pracy) ulicą... KarmelitaObuty
Meritum Bank (3) Na kiedy jest zaplanowane zakończenie robót przy Piastowskiej? Czy wiecie o... REGNIS Raport drogowy (18 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Kłopoty na Sopockiej w Gdyni W Gdyni mega korek na ul. Sopockiej do Karwin.... Czy uwazacie, ze nowe rozjazdy Kartuska/Auchan sa kiepsko oznakowane? (2) Czy zarzadca drogi nie moglby postawic dodatkowych oznaczen gdzie skreci np... Lutek wybieram bezpieczenstwo, pozniej czas, pozniej koszty (1) chodzi o jak najwieksza ilosc km przejechanych na jednokierunkowych... cc Prawko czy ktoś teraz uczeszcza na kurs kat b? (4) zastanawiam sie ktora szkola lepsza mysle o Oes na miszewskiego ktos ich zna? jaaaa Raport drogowy (17 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Tłoczno na ul. Kartuskiej do SIedlec Zakorkowana jest ponadto ul. Kartuska z... DLACZEGO? (3) dlaczego trójmiasto.pl nie pisze nic o istotnych zmianach organizacji ruchu... yako punto I "charczenie" podczas jazdy (4) witam,mam problem z autem. JAkis miesiąc temu samochód podczas jazdy zaczął... ja Wypadek śmiertelny na Kartuskiej w Gdańsku (2) Kartuska zablokowana od łostowickiej do góry, miedzy komisariatem drogówki a... Marcin S. Raport drogowy (14 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Ścisk na ul. Sopockiej do Karwin Zakorkowana jest al. Armii Krajowej do... pompa paliwa do VEKTRY B (4) potrzebuje pompe paliwa do Vektry B 2000, prosze o informacje gdzie moge taka... k.M Korek na Armii Krajowej na skrzyżwowaniu z Łostowicką (16) Jadąc do Gdańska korek zaczyna się już od Jabłoniowej - jak zrobią węzeł... Miś Pluszowy Jak oddać samochód do komisu? (6) Mam samochód na sprzedaż i zastanawiam się jak wygląda sprawa z komisem.To... gosz Raport drogowy (12 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (38) Korki na Kokoszkach do turboronda i ul. Kartuskiej Korek na Trakcie św.... skradziono skuter KYMCO NEW DINK II 50cc (5) Cześć! dziś w nocy 05.09.2012 z pod mojej klatki skradziono mi skuter. New... Michał Zniszczone auto 10.09.2012 (2) Witam, w nocy lub nad ranem jakiś "baran" wjechał w zaparkowane... Radek Raport drogowy (11 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Ściska na ul. Nowatorów do ul. Kartuskiej Zakorkowana jest ul. Nowatorów do...