pościg (8) Siemka mam pytanko czy ktoś wie coś o pościgu nocnym z dnia 21.08.2012 który... lolo21 Raport drogowy (30 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (19) Wypadek na Grunwaldzkiej, są korki W okolicy skrzyżowania Grunwaldzkiej z... Potrzebna dobra rada Fiat Ulysse (3) Fiat Ulysse 2,0 w dieslu. Przy niższych temperaturach (około -8 i mniej)... Grzegorz
Raport drogowy (29 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (11) Nadal powoli Armii Krajowej i Słowackiego Na Armii Krajowej jest lepiej niż... Autokar, bus do Koloni (2) Szukam jakiegoś autokaru, busa który jedzie do Koloni. Czy ktoś poleci jakąś... andr_w Raport drogowy (28 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Puszcza korek na ul. Sopockiej Tymczase, zatarasowana jest ul. Sopocka do... Wymiana skrzyni biegów - kto się podejmie/jaki warsztat wybrać (13) Witam Muszę wymienić skrzynię biegów w Fiacie Punto I z 96 roku z... Unpre Raport drogowy (27 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (15) Korki na Podwalu Przedmiejskim odpuszczają Nie mam dobrych wiadomości dla... NIGHT POWER GP 2012 w GDYNI! (1) Już 01.09.12 w Gdyni na ulicy Hutniczej odbędzie się IV finałowa runda... NIGHT POWER Wypadek motocyklisty 17.08.2012 godz.22:35 ul. Kartuska Gdańsk (5) Za waszym pośrednictwem chciałem podziękować kierowcy samochodu osobowego... ZX9R Zakładanie gazu - jaki warsztat wybrać ? (1) Witam Zastanawiam się nad założeniem instalacji gazowej do mojego fiata... Unpre Raport drogowy (24 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (13) Korki na Trasie W-Z na Chełmie Klasyczny korek mamy teraz na al. Armii... Wiek instalacji LPG (11) Witam, mam pytanie do osób siedzących w temacie: planuję zakup auta dla żony,... Marecki Raport drogowy (23 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Wolno na ul. Morskiej w Gdyni Zaglądamy ostatni raz na ulice Trójmiasta.... Nakaz zakładania opon zimowych . (34) Rządzący zamierzają od 1 listopada do kwietnia wprowadzić ustawowy nakaz... .kierowca. Moja komfortowa zachodnioniemiecka Astra Kombi 1F w gazie (7) ma cztery różne opony, z czego jedna na pewno jest zimowa. Trzyma się drogi... Fosfi Raport drogowy (22 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (16) Zakorkowana ul. Spacerowa korkowana w górę jest ul. Spacerowa. Przejazd tą... Westerplatte- PGE (4) Witam wszystkich, czy istnieje mozliwość przedostania się z Westerplatte do... LilaM Gdzie zaparkuję samochód bezpłatnie w okolicy lotniska? (15) Hej, wybieram się niebawem na 4-ro dniowy urlop za granicą i chciałabym... Anka Raport drogowy (21 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (16) Utrudnienia na ul. Kartuskiej Powoli jedziemy ul. Chwarznieńską od Witomina...