Raport drogowy (9 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Przytkana al. Zwycięstwa z Gdyni (godz. 17:00) Bardzo powoli jedziemy al.... Podładowanie akumulatora (4) Witam, Niestety przysiadł mi mój akumulator. Ktoś może wie gdzie można... Florek Autostop na autostradzie (1) Najlepsi są autostopowicze stojący na obwodnicy albo jeszcze lepiej- na... mela
Wykopki w godzinach szczytu w Gdyni (9) Zastanawia mnie czy władze Miasta Gdyni są w pełni władz umysłowych. Kto,... mariusz Karta motorowerowa i skuter (18) Witam ! Mam 14 lat , są wakacje a ja chciałbym zrobić kartę motorowerową ,... Mattix gdzie kupię rure 43mm? (1) Witam. Orietujecie się może, gdzie mogę kupić w trójmieście a najlepiej w... kierowca Kto ma pierwszeństwo? (31) Na jednym że skrzyżowań, tak wielu rowerzystów mi wygraża, że już zacząłem... Artur Raport drogowy (8 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Sytuacja na drogach poprawia się Powoli popołudniowy szczyt drogowy... opony (2) jezdze i bede jezdzil na calorocznych MT!!! w USA nikt nie zmienia jakis... sejsmik Raport drogowy (7 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (15) Ciężko na Spcerowej w stronę Osowy Sprawnie jedziemy z Gdyni w kierunku Rumi... Import aut (4) Witam Czy ktos moze polecic firme importujaca auta z zagranicy? Tom05 Prawko, gdzie odebrać papiery?? (4) Witam, nie zdałem 2 razy na prawko w pordzie, zrobiłem przerwę jakieś 1,5... Adam Raport drogowy (6 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (23) Ciasno na drogach do Wrzeszcza Dochodzą do nas informacje, że coraz gorzej... Raport drogowy (3 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (45) Korek do Wrzeszcza odpuszcza Korki z centrum Gdańska do Wrzeszcza powoli... zderzenie czolowe motocykla z busem na moscie Jana Pawła II (10) Czy ktoś się orientuje co się stało motocykliscie ?dzisiaj około 14 doszło... Z750 Strefa darmowego parkowania Gdynia i Sopot (5) Witam. W poniedziałek, wtorek i środę wraz z dziewczyną wybieramy się... studenci przyjezdni Raport drogowy (2 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Korek na ul. Spacerowej (godz. 17:00) Powoli podjeżdżamy ul. Spacerową w... Raport drogowy (1 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (23) Gęsto na ul. Sopockiej w Gdyni Sprawnie jedziemy z Gdyni w kierunku Rumi i... szaleniec na obwodnicy! (2) W dniu dzisiejszym o godz. 5.45 na obwodnicy w kierunku od Pruszcza... rajmund Raport drogowy (31 lipca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (16) Ciasno na al. Zwycięstwa przed Operą Bałtycką (godz. 17:00) Przed nami...