zjazd z de Gaulla na Grunwaldzką (2) Czy ktoś wie, czy po oddaniu trasy słowackiego nie będzie już można skręcać z... yako zakup auta przywiezionego z niemiec (9) mam pytanie chce zakupic samochod sprowadzony z niemiec nieoplacony.Nie... Marek kradzież (3) ok 21:40 ukradziono kołpaki z bmw na dragana,czy ktoś może coś widział??? *****
Raport drogowy (10 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (14) Powoli wyjeżdżamy z Gdańska w stronę Żukowa Zakorkowana jest krajowa... xantia (2) witam poszukuję warsztatu citroena w trójmieście bolo Raport drogowy (7 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (15) Powoli jedziemy al. Armii Krajowej Złe wieści płyną z Chełmu. Zakorkowana... Raport drogowy (6 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (29) Ciasno na wylocie z Gdańska w kierunku Elbląga W Gdyni korkuje się ul.... Raport drogowy (4 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Przejezdna Spacerowa w Osowej Mamy korek na Trakcie św. Wojciecha do centrum... chcę otworzyć Szkołę Nauki Jazdy (7) Mysle o otworzeniu nowej szkoly nauki jazdy w Gdansku ale mam troche obaw... Aberdeenka Raport drogowy (5 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (28) Sopocka nie odpuszcza, wciąż korki W Gdyni na ul. Sopockiej do ul.... Witam czy robił ktoś prawko w oes gdańsk? (1) prosze o opinie jaaaa gaz gdzie wstawić - warsztat (5) witam chce wstawic gaz do auta moze ktos mi poleci jakis tani warsztat... kasia Prawko w Gdyni - jaką szkołę wybrać? (5) jaka jest dobra szkoła nauki jazdy w Gdyni? najlepiej by było gdyby szkoła... szminka10 Skoda Fabia I lub inne auto dla kobiety (19) Witam serdecznie, sprawa wygląda następująco - szukam auta dla żony - 5... marecki Raport drogowy (3 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Nienajgorsze popołudnie na drogach Ciężko przejechać ul. Morską z centrum do... Gdzie w trójmieście polerowanie Auta? (11) Witam, tak jak w temacie gdzie mogę wypolerować auto i ile to mniej wiecej... kk.michal@wp.pl Raport drogowy (31 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Korki nie odpuszczają. Ścisk na Sopockiej Aktualnie dość mocno zakorkowana... Nocne-uliczne legalne wyscigi gdynia-rumia-1.09.2012 (2) Jakieś relacje??? Aga poligon matemblewo (17) gdzie dokładnie jest poligon w matemblewie? jak tam dojechać? chciałabym... gdzie to jest? do Zorientowanych Kierowców (4) Witam Może ktoś mi pomoże ogarnąć temat. Jako świeży kierowca (ok rok... ona