Droga do Torunia (12) Jechał ktoś może w ciągu ostatnich paru dni do Torunia luib nawet dalej? Da... krystyna Autopilot (21 stycznia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (19) Korki zanikają... W centrum Gdańska, Sopotu jai i Gdyni powoli się... Radio Gdańsk godziny szczytu w Trójmieście (5) Hej, dostałem nową pracę w centrum Gdańska, a mieszkam w Gdyni. Mam być o... ibiza
Beznadziejne ustawione znaki, albo ich brak! (5) Zróbmy sobie spis miejsc, gdzie są buble związane ze znakami drogowymi. 1.... tupolew KUPIĘ OPONĘ semperit speed grip 195/60/15 T NOWĄ LUB UŻYWANĄ (4) Chciałbym kupić oponę semperit speed grip 195/60/15 T. nową lub w bardzo... Daniel Autopilot (20 stycznia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (19) Śliskie jezdnie w Trójmieście Warunki jazdy w Trójmieście powoli się... Radio Gdańsk Mechanik Toyota Avensis - zablokowane koło, klocki lub zacisk (4) Poszukuję pilnie w Gdyni dobrego warsztatu co pomoże naprawić awarię w... Darek Autopilot (19 stycznia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (18) Uwaga na śliskie jezdnie Korki powoli się rozpływają. Po Trójmieście jeździ... Radio Gdańsk olej napedowy (2) Witam czy ktos ma moze olej napedowy ( rope ) do sprzedania w tanszej cenie?... Gosia_Gosia kupie fotele kubelkowe Golf III 5d (1) Jak w temacie. email: heniekmarchwart@gmail.com Heniek Autopilot (18 stycznia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (16) Spokojny ruch w Trójmieście Wciąż są poważne utrudnienia w ruchu na krajowej... Radio Gdańsk opalowy Gdańsk, Pruszcz - gdzie ? (1) mobilki kupię max 100 litrów opałówki ewentualnie oszczędności jak ktoś ma :)... jaa Partyzantów (1) Ja też miałam dużo szczęścia próbowali ukraść na ul. Partyzantów i to nie... iwa Super Elka Prawo Jazdy (1) Ośrodek Szkolenia Kierowców Auto-Plus który zmienia wizerunek bardzo dobra... Michał skup katalizatorów (1) skup katalizatorów .....wysokieceny!!!!!!!!!!!!514-980-029 dudzio000 skup katalizatorów (1) witam skupuje katalizatory oraz monolit wysokie ceny!!!!!!!!!... dudzio000 Autopilot (15 stycznia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (23) Uwaga na śliskie jezdnie i dojazdy do obwodnicy Nie ma już utrudnień po... Radio Gdańsk KTO WYPOŻYCZY NA PARE GODZIN MOTOR ZA KASE (8) WITAM CHCE ZROBIĆ, MĘŻOWI PREZENT URODZINOWY BO BARDZO LUBI MOTORY A NIE STAĆ... ewelin90 Armii Krajowej - o co chodzi? (4) Czy ktoś wie co się dzieje od jakiś 2-3 tygodni na Armii Krajowej? Wcześniej... sobmar Autopilot (14 stycznia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (22) Uwaga na obwodnicę w stronę Pruszcza Obwodnica Trójmiasta zakorkowana na... Radio Gdańsk