kanał (4) witam,moze ktos wie gdzie jest w gdansku bezplatny kanał/podjazd by zobaczyc... lg Autopilot (8 stycznia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (20) Uwaga na niskie temperatury i silny wiatr Już tylko na nielicznych drogach... Radio Gdańsk Autopilot (7 stycznia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (14) Spokojny ruch w Trójmieście Popołudniowy szczyt już zdecydowanie za nami. Po... Radio Gdańsk
Autopilot (6 stycznia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (16) Radio Gdańsk: Kolejna kolizja w Gdańsku (godz. 17:59) Dopiero zakończyły się... Radio Gdańsk Autopilot (5 stycznia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (14) Korki za nami Największe korki już za nami. W Gdańsku jeszcze więcej aut na... Radio Gdańsk Autopilot (4 stycznia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (12) Radio Gdańsk: Będzie padać śnieg (godz. 17:59) Sytuacja na drogach w... Radio Gdańsk Kredyt Samochodowy (1) kredyt samochodowy www.ecfu.pl fitnesskaszebe Dobry mechanik do Citroena Berlingo? (1) Witam. Padlo mi ogrzewanie/porazka,zwlaszcza zima ;) Potrzebuje tez... Piotrek. SZUKAM DOBREGO MECHANIKA DO VW LT (3) NA TERENIE 3MIASTA MARCIN VW LT (1) SZUKAM MECHANIKA KTÓRY ZAJĄŁBY SIĘ MOIM 10 LETNIM VW LT 2,4DIESEL, KTÓRYM... MARCIN Autopilot (31 grudnia 2009), ost. aktualizacja: 8:59 (8) Poranek bez kłopotów Poranek był dziś wyjątkowo przyjazny dla kierowców.... Radio Gdańsk Autopilot (30 grudnia 2009), ost. aktualizacja: 17:59 (11) Korki za nami Większe korki już generalnie za nami i jazda po trójmiejskich... Radio Gdańsk Nabierz ochoty na Sowoty! (3) Opinie do zajęć dodatkowych: Nabierz ochoty na Sowoty! . Muzeum nie musi... trojmiasto.pl Autopilot (29 grudnia 2009), ost. aktualizacja: 17:59 (16) Uwaga na obwodnicę w Barniewicach W Gdyni i Sopocie już spokojnie. Zostaje... Radio Gdańsk Zawalidrogi na obwodnicy. (15) Witam, często jestem światkiem "martwicy" zakazu wyprzedzania przez... Alnest Autopilot (28 grudnia 2009), ost. aktualizacja: 17:59 (13) Tłok na wyjazdówkach Na drogach Trójmiasta utrzymuje się wzmożony ruch.... Radio Gdańsk STYCZNIOWA PROMACJA!!!! (1) Zapraszamy na halowy tor gokartowy w styczniu PROMOCJA!!!. Pierwsza jazda... Kart Team s.c. Marzymy o trójmiejskich estakadach! (4) Wiecie co ostatnio, gdy jeździłem po mieście zauważyłem wiele zakończeń ulic,... figlarny Halowa liga gokartów o skuter Peugeot Vivacity w Kart Team (1) Witam wszystkich pasjonatów gokartów i nie tylko. Mamy przyjemność zaprosić... st_moritz Autopilot (24 grudnia 2009), ost. aktualizacja: 8:59 (6) Uwaga na marznące opady i policyjne patrole To już ostatni przed świętami... Radio Gdańsk