Łukasz W - ocena (1) Polecam!!! Dobre podejście do Klienta, usługa wykonana na wysokim poziomie! Łukasz W Patrycja - ocena (1) Super obsługa! Pełen profesionalizm! Polecam Patrycja Emka - ocena (1) Polecam! Profesjonalna usługa i sympatyczna obsługa. Taka współpraca to... Emka
Aleksander - ocena (2) Polecam firmę serdecznie. Korzystałem z usług firmy już kilka razy i zawsze... Aleksander Michał - ocena (1) Jestem pod wrażeniem. Auto wygląda lepiej niż jak wyjechało z salonu. Gorąco... Michał Ponton - ocena (1) Super mega fajne Ponton Mateusz - ocena (1) Polecam serdecznie, moje auto zawsze po wizycie lśni jakby wyjechało z salonu. Mateusz Kacper - ocena (1) jestem bardzo zadowolony z zakupu auta w aaa. miła obsługa, szybka transakcja Kacper Żaneta - ocena (1) Śmiało wystawiam pozytywną opinię, warsztat godny polecenia usługa wykonana... Żaneta Jarek - ocena (1) Bardzo szybka i fachową obsługa. Jarek Milena - ocena (1) Polecam https://wojtanowicz.pl/. Świetna obsługa! Milena Grażyna Przybyszewska - ocena (1) Bardzo serdeczne podziękowanie dla Pana Grzegorza Zacharewicza za bardzo... Grażyna Przybyszewska Iwona - ocena (2) Witam. Do grona zadowolonych klientów warsztatu REETZ w Gdańsku - Osowie,... Iwona G Wagon - ocena (1) Oklejałem u nich G klasę i efekt końcowy jest po prostu zaje*****! Dozgonna... G Wagon Jarosław Staniewicz - ocena (1) Kolejna wizyta serwisowa i jak zawsze pełne zadowolenie. tym razem po latach... Jarosław Staniewicz Benji - ocena (1) po prostu świetna robota! Benji Przemek-Pro - ocena (1) najlepszy wrapping w trójmieście Przemek-Pro Mareczek - ocena (1) Sztosik! robiłem furę we wrap studio i fol-techu. nie mają podjazdu do... Mareczek Wacek GDA - ocena (1) polecanko! przenieśli się do mariny ale usługi nadal na topowym poziomie! Wacek GDA francuz - ocena (1) Dają chłopaki radę! Od przyciemnionych szyb, przez folie ppf, aż po... francuz