Kamil - ocena (1) Potrzebujesz profesjonalnego studia autodetailingowego, aby zajęli się Waszym... Kamil Krzysztof - ocena (1) Tankuje tylko na tej stacji najlepsze ceny zero problemów, dotyczy również... Krzysztof Łukasz - ocena (1) Dzień dobry byłem wczoraj u was w salonie powiem tak podjechałem wszedłem na... Łukasz
Piotr - ocena (1) Polecam ten sklep zakupiłem od nich quada cf moto 520l i jestem zadowolony... Piotr Damian - ocena (1) Dziękuję chłopakom za ich profesjonalizm. Jak tylko pojawiły się pierwsze... Damian Alexander - ocena (1) Hej, jestem bardzo zaskoczony poziomem usług jaki świadczy Bobr serwis. Autko... Alexander Kamil - ocena (1) polecam !!!! Auto bardzo udane Kamil ElectricMobile - ocena (1) Fajne i ciekawe samochody najbardziej samochody elektryczne ElectricMobile Natalia - ocena (1) Kaucja nie zostaje zablokowana na karcie, a zabrana z konta. 2 miesiące po... Natalia Dariusz - ocena (1) auto na chwilę obecną po ponad pół roku spisuje się bardzo dobrze Dariusz Tomczyk - ocena (1) Pełny profesjonalizm. Panowie dobrali za darmo wymienili i ceny mają... Tomczyk Aleksandra - ocena (1) Witam! Do tego serwisu trafiłam z usterką układu hamulcowego! Naprawa... Aleksandra Wojtek Bachmura - ocena (1) Pełny profesjonalizm! Specjaliści od oklejania łodzi i samochodów. Na sezon... Wojtek Bachmura Sławomir Kozik - ocena (1) Wysoce profesjonalna obsługa. Sławomir Kozik Janek - ocena (1) nie narzekam bo za Opla zapłacili mi całkiem dobrze Janek Mateusz - ocena (1) Auto jak nowe. Bardzo miła obsługa, z czystym sercem mogę polecić! Mateusz Krzysztof - ocena (1) polecam gorąco ! Krzysztof Ewa - ocena (1) Najlepsza wypożyczalnia w Gdańsku. Samochody super, czyściutkie, przystępnie... Ewa Jacek - ocena (1) ja też jestem zadowolony z samochodu Jacek Damian - ocena (1) Firma godna polecenia Damian