Adam Taxi KMF - ocena (1) Piotr jest wporzo Adam Taxi KMF Mała - ocena (1) Folia pięknie leży! Przemiła obsługa! Planuję powrót do Oklejone Mała Bartłomiej - ocena (1) Pełen profesjonalizm, dbałość o każdy szczegół. Obsługa klienta na poziomie... Bartłomiej
Pawelmilewski auto blask - ocena (1) Sztos Nie ma co dyskutować Są naprawdę koty Pawelmilewski auto blask Łukasz - ocena (1) Bardzo dobra robota w rozsądnej cenie :) Łukasz Sandra Wróbel - ocena (1) Miło, profesjonalnie, polecam ;) Sandra Wróbel Mateusz - ocena (1) Samochód oklejony idealnie folia nie jest widoczna - mam zabezpieczony lakier... Mateusz tomek1973_35@tlen.pl - ocena (1) Miła, fachowa obsługa, chłopaki wiedzą co robią, warto ich odwiedzić tomek1973_35@tlen.pl Piotrek - ocena (1) Usługa wykonana na najlepszym poziomie. Jestem zadowolony i polecam :) Piotrek Adam - ocena (1) Pożądnie wykonana robota w czasie Adam Magda - ocena (1) Bardzo polecam :)! Magda Katarzyna - ocena (1) Z serducha polecam ten warsztat, szybki termin w podbramkowej sytuacji... Katarzyna anarka - ocena (1) Usługa na najwyższym poziomie! Zdecydowanie polecam! anarka RB - ocena (1) Kolejny raz wracam, kolejny raz pełne zadowolenie z usługi - polecam RB Edzio - ocena (1) Piotr jak zwykle - 110% Edzio Szymon - ocena (1) Polecam! Idealnie dobrane usługi do potrzeb klienta, efekt naprawdę WOW!! Szymon Jacek - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa ,szybko, sprawnie w dobrej cenie. Kontakt z... Jacek AkbiSport.pl - ocena (1) Usługa oklejenia auta sprzed 4 lat ale nadal wygląda idealnie AkbiSport.pl KAROL - ocena (1) Z całego serca polecam "Wypolerowane". Oddałem auto na korektę lakieru oraz... KAROL Monika - ocena (1) Bardzo dobre wykonanie i szybko. Świetna obsługa. Monika