Krystian Sz. - ocena (1) W tym miejscu chciałbym podziękować Panu Mikołajowi Chmielewskiemu -Doradcy... Krystian Sz. HS - ocena (1) Usługa blaclacharsko- lakiernicza wykonana profesjonalnie i solidnie. Polecam HS Grzegorz - ocena (1) Bardzo dobra wypożyczalnia. Auto sprawne i czyściutkie. Szybki kontakt i... Grzegorz
Marcin - ocena (1) Bardzo polecam ten skup aut Marcin Celina - ocena (1) Oddałam moje Audi na zabezpieczenie folią ochronną i powłoką ceramiczną.... Celina Marek - ocena (1) Samochód naprawiony szybko i skutecznie. Polecam Marek Zibi - ocena (1) Polecam. Polerowanie i malowanie po duzym porysowniu zrobione optymalnie i w... Zibi Agata - ocena (1) Myjnia super ! Mieszkam w Gdańsku, ale przyjeżdżam do tej myjni od początku.... Agata Angelika - ocena (1) Polecam serdecznie! Bardzo fachowy mechanik, wytłumaczy wszystko po kolei i... Angelika Zbigniew Stepien - ocena (1) Wszystko sprawnie o bez problemu .Auta nowe zadbane , czyste i sprawne.... Zbigniew Stepien M. Cebula - ocena (1) w pełni zasłużone 6 gwiazdek :) M. Cebula Sławek - ocena (1) polecam serdecznie Sławek Dominik - ocena (1) spoko, bardzo fajny komis, duży wybór aut, możliwość negocjowania ceny i... Dominik Ewa S. - ocena (1) Serdecznie dziękuję Panu Piotrowi (Suzuki) oraz Pani Joannie (finanse,... Ewa S. Emilia - ocena (1) AAA Auto Gdańsk - dziękuję Panu Romanowi za profesjonalne podejście do... Emilia Tomasz - ocena (1) Z doświadczenia w którym wynajmowałem auta w różnych firmach w których zawsze... Tomasz Aleksandra - ocena (1) Firma, która naprawdę dba o klienta i dostosowuje się do jego potrzeb. Pani z... Aleksandra Zbyszek - ocena (1) Wszystko o co prosiłem panowie zrobili w rozsądnej cenie , zaproponowano mi... Zbyszek Mirek P - ocena (1) obsługa na najwyższym poziomie. obsługiwał nas bardzo miły pan Mirek P Tola - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Piękne, sprawdzone auta. Panowie Łukasz... Tola