Mirek P - ocena (1) obsługa na najwyższym poziomie. obsługiwał nas bardzo miły pan Mirek P Tola - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Piękne, sprawdzone auta. Panowie Łukasz... Tola Tomasz - ocena (1) Polecam handlowca pana Maćka P. Pełen profesjonalizm Tomasz
Miłosz - ocena (1) Bardzo polecam ten salon! Profesjonalne doradztwo, wsparcie. Samochody... Miłosz Aleksandra S - ocena (1) Według mnie najlepsza firma w Trójmieście na wynajem długoterminowy!... Aleksandra S piotrj211 - ocena (1) Stacja OK do 23 czynna gaz cena OK uczciwie odmierzony przez obsługę płatność... piotrj211 Stevan - ocena (2) Polecam ten warsztat. Szybka i Tania naprawa samochodu. Stevan Krzyś M - ocena (2) Bez problemu! Ten mechanik to prawdziwy ekspert! Zawsze szybko diagnozuje i... Krzyś M ŁukaszSz. - ocena (2) Pan mechanik wykazał się nie tylko imponującą wiedzą techniczną, ale także... ŁukaszSz. Michal K - ocena (1) Polecam, miła obsługa i zadbane auta w przystępnych cenach Michal K Robert - ocena (1) Profesjonalna, sprawna i uprzejma obsługa serwisu Euro-Car Alfa Romeo Gdynia... Robert Aleksandra - ocena (1) Bardzo solidny warsztat. Jest w stanie usunąć każdą usterkę, z którą nie może... Aleksandra Adi - opinia (2) Nie wiem skąd takie opinie, chyba konkurencja. Serwisuje już u nich 4... Adi Katarzyna - ocena (1) Jestem zadowolona z zakupu samochodu. Obsługa bardzo profesjonalna, na poziomie. Katarzyna Dominik - ocena (1) bardzo korzystna oferta, leasing na dobrych warunkach, miła obsługa Dominik Ewa - ocena (1) Korzystam od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona. Obsluga jak zawsze szybka... Ewa Adam SP - ocena (1) Korzystam z usług tego serwisu już od wielu lat. Zawsze służą radą i pomocą.... Adam SP Stały klient - ocena (1) Serwisuje u nich swoje samochody od 14 lat i mogę polecić to miejsce. Stały klient Ryszard - ocena (1) Miła i w pełni profesjonalna obsługa. Pan Jarosław jak i Pani Iwona rzetelnie... Ryszard Rafał - ocena (1) Kolejna wizyta , szybka diagnoza i usunięcie usterki. Firma godna polecenia Rafał