Jacek - ocena (1) Volvo naprawione szybko i profesjonalnie, a cena za usługę była miłym... Jacek Edyta - ocena (1) Naprawa szybka, sprawna i bez problemów. Pełna profeska. szczerze polecam Edyta Git - ocena (1) Fachowa i super obsługa - auto naprawione bdb. Polecam. Git
Marek - ocena (1) Świetna obsługa Marek Seba - ocena (1) Polecam , najlepszy warsztat w trojmiescie szybko zrobione i bez naciagania... Seba Mati - ocena (1) Pan w biurze rzeczowy i konkretny naprawa przebiegła pomyślę dodatkowo... Mati Jerrry - ocena (1) Pełen profesjonalizm, umiarkowana cena, Jerrry Anna - ocena (1) Z Panem Romanem współpracuję regularnie od kilku lat, zawsze pełen... Anna Basia - ocena (1) Super warsztat. Polecam!!! Zawsze pomocni i fachowi! Basia Natalia - ocena (1) Serwis wykonany terminowo, profesjonalne podejście do klienta, szczególne... Natalia Krystian - ocena (1) Korzystałem już kilkukrotnie i zawsze wszystko na najwyższym poziomie. Auta... Krystian Paweł - ocena (1) Bardzo dobra obsługa i szybko zdjagnozowany pacjent polecam Paweł Patryk - ocena (1) Bardzo profesjonalny serwis. Usługa przeprowadzana idealnie od a do z. Na... Patryk Audi a4 - ocena (2) Dwa dni i samochód jak nowy. Przyjechałem z problemem alternatora, pan... Audi a4 Barbara - ocena (1) Diagności pierwsza klasa,bardzo pomocni i życzliwi. Barbara Wojciech - ocena (1) Sprawnie, kompleksowo, terminowo i z doskonałym kontaktem. Tymi kilkoma... Wojciech Barbara - ocena (1) Bardzo fachowa robota, wykonana bardzo sprawnie. Jestem zadowolona z wymiany... Barbara Mirek - ocena (1) Profesjonalna usługa. Pełne zaangażowanie. Polecam Mirek Klientka - ocena (1) We wrześniu robiłam auto w Gdyni. Szybko, sprawnie i przyjemnie. Polecam i... Klientka Maria - ocena (1) Przemiła obsługa, panowie z obsługi dziękuję za super szybką akcję z moim... Maria