Ania - ocena (1) Wszystko super. Warsztat i konserwacja podwozia wysoki poziom . Polecam. Miła... Ania A - ocena (2) Wszystko super, szybki odbiór, miły i pomocny mechanik A DeKaGdynia - ocena (1) Przemiła, profesjonalna obsługa. Szybko, sprawnie dobrany i wymieniony... DeKaGdynia
Justyna - ocena (1) Polecam samochody Justyna Filip - ocena (1) Profesjonalna obsługa, przystępna cena za wykonanie serwisu pojazdu,... Filip Ryszard Śliwiński - ocena (2) Bardzo sumienny i uczciwy warsztat . Polecam gorąco. Ryszard Śliwiński P. Dumiel - ocena (1) ja tak samo polecam P. Dumiel Krzysztof - ocena (1) Zawsze na czas dobrze i solidnie Krzysztof Paulina - ocena (1) Serdecznie polecam! Korzystałam nie raz z warsztatu i pewnie jeszcze... Paulina Tomek - ocena (1) Rzetelny serwis. Po prostu fachowcy! Tomek Marcin - ocena (1) Korzystam z usług warsztatu od ponad dekady. Głowni pacjenci, to BMW e46 i... Marcin Ania - ocena (1) Mój ulubiony warsztat! Tylko tu serwisuje moje auto bo wiem że nie zostanę... Ania Kuba - ocena (1) Super miejsca. Bardzo sprawna i rzetelna obsługa. Kuba Monika - ocena (1) Fachowe pogotowie samochodowe Monika W204 1.5dci - ocena (1) Najlepszy Mechanik i Zespół nie tylko w 3miescie! Oby tak dalej! W204 1.5dci M - ocena (1) Najlepszy warsztat w Gdańsku M Racjonalny - ocena (1) Odbierałem auto późno w nocy co dla mnie jest dużym plusem ,cena za najem... Racjonalny Karol - ocena (1) Kilkukrotnie już korzystałem z usług warsztatu i Pana Łukasza...zawsze... Karol Piotr - ocena (1) Cena do jakości na medal! Mile zaskoczyli stanowczo Polecam!!! Piotr Marcin - ocena (1) Fachowo i punktualnie. Pełen profesjonalizm Marcin