Emilka - ocena (1) Wszystko super! Panowie okleili nam firmowe busy, wszystko profesjonalnie i... Emilka Milena - ocena (1) polecam :) szybka sprzedaż samochodu Milena Robcio - ocena (1) Muzyka w aucie gra lepiej niż koncert w filharmoni .Dobrze dobrane głośniki... Robcio
Franek - ocena (1) Ogrzewam gazem warsztat sam. Przez wiele lat przeplacalem, owszem zdarzały... Franek Agnieszka - ocena (1) Auto kupione jakiś czas temu, jeździ, nic sie nie psuje, także pełne zadowolenie Agnieszka Magda - ocena (1) Kolejna wymiana w Aro-serwis zakończona sukcesemPan super mechanik naprawdę... Magda Robert F - ocena (1) super , aż chce się do nich jechać taki kawał drogi Robert F Marcin - ocena (1) Od dawna jestem stałym klientem - korekta lakieru i powłoki położone na 3... Marcin Rafał - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa (obsługiwał nas kierownik działu sprzedaży).... Rafał Paweł Kokot - ocena (1) Najpierw oklejałem u nich łódkę, potem firmowego busa. Zgrana ekipa - szybko... Paweł Kokot Daniel - ocena (1) Gorąco polecam. Oddałem samochód po gradobiciu, gdzie sporo firm odmówiło... Daniel Basia W - ocena (1) Witam serdecznie. Dziś byłam klijentką tej stacji, potrzebowałam płyn... Basia W witoldkar - ocena (1) Polecam! Zabezpieczyłem samochód folią ochronną PPF i powłoką ceramiczną.... witoldkar Dominik - ocena (1) bardzo duży wybór samochodów Dominik Pszczółka Maja - ocena (2) Jestem bardzo usatysfakcjonowana z usług blacharsko-lakierniczych firmy AUTO... Pszczółka Maja Żółty rajdowca - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług blacharsko-lakierniczych Auto Service-Car-... Żółty rajdowca Kamil - ocena (1) Profesjonalna obsługa i doradztwo. Zakup Peugeot 308 sw Kamil Ania - ocena (1) Duży asortyment odzieży kaski, quady i skutery w przystępnych cenach i dobrej... Ania Tomek - ocena (1) Profesjonalna obsługa i serwis, duży asortment Tomek Andrzej - ocena (1) Polecam nie sądziłem że moje stare 20 letnie auto odzyska drugie życie Jak... Andrzej