Piot M - ocena (1) Fachowa obsługa, rzetelność i profesjonalizm polecam Piot M A. - ocena (1) Bardzo dziękuję za bardzo szybką i sprawną pomoc w dniu dzisiejszym :) A. Monika - ocena (1) Co prawda nie wypozyczalam kampera , poniewaz mam swojego ,ale w sytuacji... Monika
Tomasz - ocena (1) Z czystym sercem polecam to miejsce, Pani Karolina nie raz uratowała mój... Tomasz Martyna - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce! Przesympatyczna obsługa i wykonanie zawsze na... Martyna Adrian - ocena (1) Carl-Lux nakładał na mój samochód powłokę ceramiczną cóż powiedzieć pełna... Adrian Janek - ocena (1) zmieniałem u nich kolor audi - efekt idealny. Z bieli na neonową zieleń,... Janek Paweł - ocena (1) Szybko i sprawie Diagnostyka Paweł Paweł - ocena (1) Doradztwo pomoc w naprawie. Paweł Arek i Marta - ocena (1) Wypożyczalnia aut Pro express świadczy usługi na najwyższym poziomie. Bardzo... Arek i Marta Ryszard - ocena (1) Świetny salom, świetnie sprzedawcy, Opóźnienie miesięczne, handlowiec... Ryszard Angelika - ocena (1) Polecam ten skup Angelika Przemek - ocena (1) Chciałbym podzielić się moimi pozytywnymi wrażeniami dotyczącymi konserwacji... Przemek wiktor p - ocena (1) najlepsi w trójmieście wiktor p Ania - ocena (1) Naprawdę polecam ten skup Ania Jarek - ocena (1) Bardzo polecam,skup taki jak w opisie Jarek Anatol - ocena (1) Byłem bardzo zaskoczony, że dostałem tak dobrą jakość za tak przystępną cenę.... Anatol NYX - ocena (1) I'm very pleased with their work. My car just came off the assembly line again. NYX W.K. - ocena (1) Polecam ten detailing W.K. Karol - ocena (1) Profesjonalnie wykonanane usługi (mycie, zabezpieczenie lakieru, oklejenie... Karol