Bożena Juskowiak - ocena (1) Bardzo miła i szybka obsługa. Bożena Juskowiak Aneta - ocena (1) Polecam zarówno serwis jak i stacje kontroli Aneta Piotr - ocena (1) Korzystam z warsztatu FRED od ponad 8 lat, nigdy się nie zawiodłem a... Piotr
Katarzyna - ocena (1) Świetny serwis samochodowy: przystępne ceny, szybka obsługa. Rzetelnie i bez... Katarzyna Aaa - ocena (1) Obsługa na wysokim poziomie brawo Aaa Stały klient - ocena (1) Świetny warsztat ,doradza w każdej sytuacji ,wystrój biura bardzo trafia w... Stały klient Monika - ocena (1) Najlepszy warsztat w jakim byłam. Bardzo rzetelni i profesjonalni. Korzystam... Monika Jacek Gdynia - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten warsztat Jacek Gdynia techma - ocena (1) Współpraca z Fred Centrum Obsługi Pojazdów to czysta przyjemność. Pełen... techma Bożena - ocena (1) Wszystko dobrze, sprawnie i szybko. Bardzo miła obsługa, dobra kawusia i... Bożena Sławek - ocena (1) Usługi tej firmy, właściwie tych ludzi, w pełni spełniają moje oczekiwania. Z... Sławek Marcin Kogut - ocena (1) Miałem stłuczkę. PZU mi poleciło Freda w Gdyni. Nie zawiodłem się. Blacharz... Marcin Kogut Kazimierz - ocena (2) Polecam jakość wykonania jak w ASO , Oryginalne części całą szkode naprawili... Kazimierz Zenon - ocena (2) Fachowi, kompetentni. Jestem ich klientem od około 10 lat. Bardzo polecam. Zenon Paweł - ocena (1) Kupiłem dwa samochody w AAA. Jak na razie obydwa bardzo udane więc ode mnie w... Paweł Patrycja Mlynarczyk - ocena (1) If you're flying to Gdańsk, Poland, Eco2drive is a fantastic option for car... Patrycja Mlynarczyk Oleksandra Martynenko - ocena (1) Dziękuję bardzo pan Dawid Mierzejewski. bardzo miła obsługa, pan Dawid pomógł... Oleksandra Martynenko Cz. Noga - ocena (1) polecam serdecznie Cz. Noga Mariusz - ocena (1) Polecam z całego serca. Duży wybór samochodów w segmencie premium. Obsługa... Mariusz Roman - ocena (1) Kompetentna obsługa! Wahacze naprawione ekspresowo i można śmigać :) Roman